Slow Skiing

Slow Skiing

Slow Skiing

Slow Skiing är en fantastiskt fin coffe table book som kommit ur Cissi och Mats Erwalds stora kärlek till skidåkning. Den handlar om att tänka och leva, och att åka skidor.

PRINT  Arkoffsettryck

Uppdrag – Offsettryck Magasin

”Om man tänker efter. Verkligen tänker efter. Så är det här med skidåkning ganska konstigt. Ibland är allt stillhet och harmoni. Ibland går det så fort att man verkligen känner att man lever.” – Jan Björkman, författare och redaktör.

Köp ett exemplar och dröm dig bort till pisterna runt om i världen. Boken finns att köpa på www.slowskiing.se Där kan du även få ett läsprov om du är nyfiken. Följ gärna dem på deras instagram för mer inspiration. www.instagram.com/erwaldgroupab

Inlagan är tryckt på Munken Polar Rough. Omslaget folierat på Geltex som är ett präglat överdragsmaterial som sedan monterats på kartong.

I samarbete med
Erwald Group – www.erwald.se

Grenna Hotell

Grenna Hotell

Grenna Hotell

Detta charmiga boutique-hotell ligger centralt beläget i Gränna, ganska precis mitt emellan Malmö och Stockholm och lätt att nå från både östra och västra Sverige. Här är verkligen inget rum det andra likt. Unikt inredda i smakfull stil och med tillhörande sköna lounge-områden, konferensrum och restaurang. Hit har Taberg Media Group åkt ett flertal gånger för att ha konferens eller mindre möten. Vi tas alltid väl emot av Gisela i receptionen och i köket står hennes man Martin redo att laga kulinarisk mat som är närmast att jämföra med magi. Så var han ju också med i topplistan i tävlingen årets kock 2020 och vi är säkra på att vi återser honom där även 2021. Martin visste knappt något om matlagning för 4 år sedan. Han jobbade som trummis (gör delvis fortfarande) och har ett CV där han spelat med de flesta kända artisterna som ni kan hitta på Sveriges scener. Men med ett genuint intresse och engagemang utöver det vanliga har han fört fram restaurangen till att nu vara med i White Guide. Vi kan bara applådera och beundra bedriften. Missa inte denna pärla i Gränna. Väl värt en övernattning och middag.

PRINT  Digitaltryck, konferensblock

PROFIL Pennor

CREATIVE Content med målgruppsurval och driva trafik till hotellet

Uppdrag – Webb, content och driva trafik till hotellet

Vår avdelning Creative har under några år haft nöjet att uppdatera webb, hjälpa till att ta fram attraktiva paket och sedan marknadsföra detta på sociala medier och även med postala utskick. Vi administrerar annonskontot och lägger upp trafikdrivande kampanjer på sociala medier där olika erbjudanden från hotellet är i fokus. Påskerbjudande, julbord, weekendpaket, konferenspaket etc. Alla har sin väl utvalda målgrupp på sociala medier och vi använder oss av både annonsering och retargeting. Vi säger TACK till Grenna Hotell för att vi får vara med och sprida ert fina varumärke till både företag och privata besökare i Sverige.

 

Grenna Hotell hittar ni här www.grennahotell.se och via facebook.com/grennahotell

Gotlands Bryggeri – Spelbox

Gotlands Bryggeri – Spelbox

Gotlands Bryggeri – Spelbox

En box med fem sällskapsspel och ölunderlägg. Vad mer behöver man en fredagskväll?

PRINT  Arkoffsettryck

Uppdrag – Spelbox

Gotlands Bryggeri har lanserat en box innehållande en samling av fem olika sällskapsspel där spelbrickorna även fungerar som ölunderlägg. Tanken är att boxen ska kittla tävlingsnerven och få dig och dina nära och kära att umgås på ett enkelt och roligt sätt. Från början var planen att Gotlands bryggeri skulle skicka ut en box till barer runt om i landet för gästerna att låna. 

Spelkorten är tryckta på ölpapp 500g. Lådan är gjord av 1,5 mm kartong som är klädd med mattlaminerat silk 150g.

Producerad i samarbete med;
Gotlands Bryggeri – www.gotlandsbryggeri.se, www.instagram.com/gotlandsbryggeri
Jung Relations – www.jungrelations.com, www.instagram.com/jungrelations

Electrolux Shop

Electrolux Shop

Electrolux Shop

Electrolux Shop är Sveriges äldsta vitvarukedja med ett 60-tal försäljningsställen över hela landet, ofta i form av en del i en större butik. Genom åren har de hört tusentals människor berätta om hur de ser på arbetet hemma. Både det roliga, som att laga en god middag eller baka sitt eget bröd, och allt det där andra som bara måste fungera i vardagen. I deras butiker hittar du lösningar som förenklar städningen och bidrar till ett hälsosammare hem. Ny teknik som underlättar matlagningen och gör det möjligt att nå samma resultat som proffsen. Intelligenta frysar som frostar av sig själva. Allt för att din vardag ska bli enklare.

CREATIVE Grafisk form och produktion

SOLUTION Webassist, webbshop, skyltportal, målgruppsurval, portooptimering med odr-distribution

PROFIL Profilprodukter, profilkläder, giveaways,

PRINT  Direktreklam, kampanjblad, säljbrev, vippor

EXPO Affischer, skyltar, displayer, fasadskyltar

Uppdrag

För en kedja som Electrolux Shop med stor geografisk spridning, och butiker med olika behov, krävs den rätta kommunikationen för att nå effekt. Här har vi på Taberg Media Group varit en partner sedan 2009. Vi formger delar av deras kommunikation för butikerna samt hanterar DR-bokningar genom vårt system Webassist. Detta ger varje butik möjlighet att välja sina egna postnummerområden för DR-utskicket. TMG tar hand om hela flödet, ända tills utskicket nått brevlådan, inklusive tryck och ODR-distribution. Vi ser även till att kunden samtidigt möts av kampanjen vid besök i butiken, genom säljande affischer och skyltar som tryckts och skickats ut från oss i rätt tid, men också via en skyltportal där butikerna själva kan skapa sina prislappar och märka upp produkter inför kampanjstart. Då Electrolux Shop är ett shop-in-shop koncept gäller det att synas ordentligt, både på utsidan med fasadskyltar men också inomhus med skyltar och priserbjudanden.

Electrolux Shop hittar du här: www.electroluxshop.se

 

Starfors & Molnebo

Starfors & Molnebo

Starfors & Molnebo

I Uppland har det funnits herrgårdar sedan tidig medeltid och Starfors och Molnebo är två av dessa många herrgårdar. Läs om kartläggningen av dess historia ända tillbaka till 1600-talet. Historien förmedlas med bilder tagna av fotograf Mattias A. Klum och texter skrivna av Göran Ulväng och Irma Ridbäck.

PRINT  Arkoffsettryck

Uppdrag – Offsettryck Hårdbandsbok

Initiativet till projektet togs från början av Anders Wall som är ägare till både Starfors och Molnebo. Arbetet med kartläggningen har tagit elva år och har genomförts med hjälp av privata arkiv, kommunarkiv, riksarkivet, geologiska institutionen vid Lunds universitet, historiska institutionen i Uppsala och arkitekter. Tryckt med Wide Gamut Print på Munken Kristall som är ett svenskt FSC-papper.

Producerad i samarbete med
Bokförlaget Langenskiöld – www.langenskiolds.se, www.instagram.com/bokforlaget_langenskiold
Italgraf Media – www.italgrafmedia.se, www.instagram.com/italgraf_media
Karin Brodén – www.brodendesign.com
Mattias A Klum – www.mattiasklum.com, www.instagram.com/mattiasklumofficial