Utställning och event

Visa upp ditt varumärke med storslagen kommunikation som levererar både uppmärksamhet och kvalitet

Våra tjänsteområden / Expo / Utställning och event

För att kunna förverkliga både dina softaste och vildaste idéer ger vi dig tillgång till våra omfattande resurser, stora kunskap och värdefulla erfarenhet. Vi höjer din kommunikation genom att utveckla ditt koncept på tavlor, 3D-skyltar, rollups, mässväggar, displayer, beachflaggor, vepor, banderoller, canvastavlor etc. Alltid inom ramarna för varumärkets grafiska profil.

Därtill kan vi även leverera portabla monter-/butiksdiskar, broschyrställ och belysning.

TMG Print med 3D-effekt

Print med 3D-effekt

Genom att trycka med 3D-effekt åstadkommer vi ett extra djup som ökar exklusiviteten av din tryckta produkt. Effekten gör trycket mer spännande och drar blickarna åt sig på ett nästan magiskt sätt. Dessutom ett enkelt knep för att dra till sig uppmärksamhet.

Med hjälp av 3D-effekt på ditt tryck kan du framförallt visa produkter och bilder på ett sätt som sticker ut och ofta blir ett samtalsämne i butiken eller på utställningen. Tack vare att vi lackar i olika vinklar skapas en illusion av djup, där 3D-effekten träder fram när produkten/bilden betraktas från olika vinklar. Även om materialet bara är 6 mm tjockt upplevs det som att bilden har ett djup på 20-30 cm. Såklart ligger det både teknik och kunskap bakom resultatet. Vi berättar gärna mer och kan visa dig flera prover om du vill.

TMG - 3D print
TMG Mässbord/diskar

Mässväggar/mässbord/diskar

Se till så ditt företag presenteras snyggt och professionellt sätt nästa gång ni är på mässa, konferens eller annat event.

Vi har ett stort utbud av mässväggar, mässbord och diskar. De flesta är lätta att packa både upp och ner, och levereras i tillhörande väskor. Det finns många modeller att välja mellan. Finessen är att du snabbt och enkelt kan montera upp din mässvägg, mässbord/disk utan att det tar någon tid. Ofta är det så kallade pop-up system där du monterar upp ditt tryckta motiv i ramverket. Systemet tål att användas om och om igen, gör det enkelt att byta motiv och transportera mellan olika platser. För att skapa ännu bättre effekt kan du komplettera med tillhörande ljusarmaturer. Kontakta oss för att få förslag på din specifika lösning.

TMG - Mässväggar/mässbord/diskar
TMG Rolluper

Rolluper/displayställ

Vill du ha en enkel och billig lösning som skyltar upp din företagsidentitet och kanske ett erbjudande på en mässa, konferens eller i butiken? Vi har en mängd olika rolluper och displayställ att välja mellan.

Skillnaden mellan de olika rollupvarianterna hänger oftast ihop med vilken kvalitet du behöver. En enkel variant är så klart billigare och en mer hållbar är lite dyrare. Olika varianter kan också skilja när det gäller tryckkvaliteten. Du behöver fundera över hur din rollup ska användas, ska den stå uppställd länge på samma ställe eller packas upp och ner många gånger? Våra rolluper levereras färdigmonterade i aluminiumkassetter för att sättas upp på bara en minut. Som standard är en rollup 85 x 200 cm. Detta skapar utrymme för en kort och iögonfallande presentation av ditt budskap. Något vi så klart också hjälpa dig med!

Kanske behöver du ett displayställ för att visa upp säljmaterial eller olika produkter? Även här finns det ett stort urval och därför är det lättast om du hör av dig och beskriver ditt behov, så kan vi ta fram förslag. Visst finns det många färdiga display-, informations- och exponeringsställ, men varför inte ta vara på våra möjligheter att anpassa dem helt unikt efter ditt varumärke eller dina produkter?

TMG - Rolluper/displayställ
TMG Tavlor/konst

Tavlor/konst

Vi har traditionellt genom åren arbetat med många konstnärer, utställningar och museum och producerat deras motiv och utsmyckningar med olika tryck.

Ofta använder man tavlor inom retail för att klä väggarna och inspirera. Stämningshöjande motiv kan väcka känslor på olika sätt och passar utmärkt i alla typer av verksamheter, i restauranger, hotellreceptioner etc.

Vi erbjuder tryck på olika material – plåt, spänndukar, plywood, trä, plexi, tyg, canvas eller åldersbeständigt papper t ex. För att ge ditt motiv en ytterligare dimension så kan vi även på vissa material såsom plexi tillföra en 3D-effekt. Det finns också ett stort utbud av ramar och lister som kan anpassas efter det format du önskar. Även bakgrundsbelysta ramar och ljusboxar.

Taberg Media Group - Expo - Utställning och event - Tavlor/konst
TMG Trä/reboard/plexi

Trä/reboard/plexi

Låt fantasin flöda, vi vågar prova dina idéer. Det finns mycket kul att göra av material som plywood, olika sorters trä, reboard, plexi, forex, kapa. Tillsammans kan vi skapa nya spännande effekter och resultat.

Det udda materialet reboard bjuder in till stor kreativitet och skapar oändliga möjligheter för butiksmaterial och mässmontrar. Det går att ”bygga” nästan vad som helst av den lätta och starka reboarden som är 10-16 mm tjockt. Allt från annorlunda skyltlösningar till möbler.

Kanske vill du skapa någon unik och figurskuren lösning till ditt skyltfönster eller kommande utställning. Vi har många års erfarenhet och gillar utmaningar. Tack vare vår breda materialkännedom kan vi vägleda dig till det bästa resultatet för ditt ändamål. Det är bara att låta kreativiteteten flöda – vi löser det mesta!

Plexi är exempelvis ett vanligt förekommande material som ger olika tryck en snygg effekt. Skyltar med logotyper gör sig speciellt bra. Monterade med en distans från väggen får det varumärket att sticka ut på utmärkande sätt, gärna med lite belysning.

TMG - Trä/reboard/plexi
TMG Rollups - webbshop

Ja, tack! Jag vill veta mer om utställning och event.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

TMG Retail och kampanj

Retail och kampanj

Affischer

Tapeter

Skyltar/kuber

Vinyl/golvdekaler

Displayprodukter

Hyllpratare/vippor

TMG Exponering

Exponering

Banderoller/vepor/beachflaggor

Bildekor

Fasadskyltar

Säkerhetsskyltar

Taktila skyltar

Vinyl/foliering

Återvinningsskyltar