Digitaltryck

Med hjälp av den allra senaste digitala trycktekniken skapar vi tryckalster som definierar och lyfter ditt varumärke. Vår flexibilitet skapar förutsättningar för hög träffsäkerhet och tillväxt

Våra tjänsteområden / Print / Digitaltryck

VISITKORT, POSTERS OCH ALLT DÄREMELLAN TRYCKTA I DIGITAL TOPPKLASS. VARFÖR INTE ETT ENKELT MEN ANVÄNDBART STÄMPELKORT ELLER ETT INNOVATIVT OCH INSPIRERANDE KAMPANJMATERIAL? HOS OSS HITTAR DU DEN ALLRA SENASTE DIGITALA TRYCKTEKNIKEN MED BL A TVÅ AV MARKNADENS BÄSTA OCH TEKNISKT MEST UTVECKLADE DIGITALTRYCKPRESSAR. TRYCKMETODEN KALLAS ÄVEN DIGITAL OFFSET SOM GENOM INDIGOTEKNIK ANVÄNDER EN FLYTANDE FÄRG VILKEN GER ETT NÄSTINTILL OFFSETLIKT TRYCKRESULTAT. DENNA INNOVATION GER OSS MÖJLIGHET TILL SNABBA INTAG OCH EN OSLAGBAR FLEXIBILITET VID MÅNGA OLIKA VERSIONER AV SAMMA UPPLAGA.
TMG Metallic Ink

Metallic Ink

Genom tryckmetoden Metallic Ink kan vi erbjuda ett högkvalitetstryck med metalliskt utseende. Ändå får du behålla digitaltryckets alla fördelar med flexibilitet, minskade materialkostnader och variabelt tryck.
Vi har tagit fram ett eget bibliotek med över 200 varierande färger med metalliska effekter. Vill du ta fram en ny egen och unik färg går det också, möjligheterna är oändliga. Effekten kan appliceras på både bilder, gradienter och vektorgrafik och går att trycka på både bestruket och obestruket papper. Dessutom kan du kombinera obegränsat antal varianter på samma tryck. Själva tekniken finns tillgänglig i våra digitalpressar från HP Indigo, som är marknadens bästa. Tekniken bygger på att det först trycks ett lager silver och därefter trycks CMYK ovanpå.

Letar du efter något effektfullt och kostnadseffektivt är Metallic Ink något för dig!

TMG Metallic Ink
TMG Fotografiska posters

Fotografiska posters

Ingen har väl kunnat undgå den starka trenden av posters med foto- och konsttryck som snart sitter i varje svenskt hem? TMG producerar årligen flera hundratusen av dem.

Tack vare vår specialanpassade produktion har vi blivit en av Sveriges största tryckleverantörer av posters. Trots detta behandlar vi dem aldrig på löpande band. Vår digitala produktion trycker din poster med stor personlig omsorg oavsett om det är en liten eller stor upplaga. Bland våra kunder hittar du därför både nätbaserade posterföretag och en stor mängd konstnärer och fotografer som förverkligar sina alster i vår produktion.

TMG - Fotografiska posters
TMG Variabelprint

Variabelprint

Varför inte ge din kommunikation en personlig touch som stärker relationen med mottagaren? Tack vare att det är digitaltryck går det fort och enkelt att producera. Perfekt vid små upplagor eller när det är bråttom.

Variabelt tryck, är en form av digitalt tryck som tillåter att du ändrar vissa delar av din trycksak – exempelvis rubrik, bilder, namn eller färg – mellan varje ex, utan att faktiskt stoppa trycket. Eftersom vi har den rätta tekniken kan vi producera variabelprint väldigt snabbt och med mycket hög kvalitet.

Olika nivåer på personalisering.
Adressering hjälper till att tilltala varje mottagare personligen i varje exemplar.

Ytterligare versionering
Detta innebär att varje exemplar får ytterligare ett element variabelt anpassat, till exempel specifika delar av texten i ett försäljningsbrev. Denna typ av versionering ökar möjligheten att bygga relationer och förtroende för dina potentiella kunder.

Transaktionsinformation eller datadriven grafik
Transaktionsinformation kan inkludera ett belopp som är specifikt för mottagaren. Ett exempel kan vara en kupong med intjänad bonuspoäng.

Bildanpassning
Bilder hjälper hjärnan att komma ihåg. När bilder anpassas variabelt för att rikta sig mot mottagaren förstärks budskapet som blir lättare att komma ihåg. Bildanpassning möjliggör en unik bild för varje mottagare.

TMG - Variabelprint
TMG Kort/inbjudningar

Kort/inbjudningar

Visitkort, inbjudningar, tackkort, vykort, flyers, menyer, m m. Förutom olika format och design så finns det många sätt att förfina dina produkter i vår produktion. 

Vi ger dig mängder av olika kvaliteter på papper att välja mellan men också möjlighet att lägga till ytbehandlingseffekter som exempelvis metallic ink eller soft touch laminering. Ett kort kan användas på många sätt, inte bara till reklam eller inbjudningar. Vi trycker dagligen massor av visitkort, bonuskort, kuponghäften, vippor, hyllkantsetiketter, etc. Det är ofta små och snabba produktioner, som vi kommit att bli specialister på. Här har vi också skapat ett web-to-printflöde som gör att din beställning kan gå direkt vidare till vår produktion i ett automatiserat flöde.

TMG - Kort
TMG Tryck i mindre upplagor

Tryck i mindre upplagor

Även när du ska trycka en liten upplaga vill du så klart ha hög kvalitet. Då ska du vända dig till någon med den bästa digitala tekniken. Oss till exempel.

Digitaltryck gör det möjligt att producera kortare serier (från enstaka ex faktiskt) av trycksaker. Inom Taberg Media Group har vi flera olika teknologier för digitaltryck som kan förse dig med smått och stort av högsta kvalitet. Vi har inga gränser för små upplagor. Ett exemplar av en bok, tio ex av en presentation som du ska köra för ledningsgruppen, fem exemplar av årsredovisningen, det finns mängder av exempel. Hör av dig nästa gång du behöver få tryckt något med superkvalitet i en mindre upplaga.

TMG - Tryck i mindre upplagor
TMG - Digitaltryck

Ja, tack! Jag vill veta mer om digitaltryck.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

Premedia

Premedia

CGP – Certifierad Grafisk Produktion

Wide Gamut Print

Bildretusch och bildhantering

Säker filöverföring

Förpackningskonstruktion

Print

Offsettryck

Broschyrer/foldrar/kataloger

Direktreklam

Affärstrycksaker

Förpackningar

Böcker