Tjoget – En drinkhistoria

Färgen, formen och ljuset som bryts genom glaset i en cocktail har i denna bok blivit till magiska bilder med intressanta texter för den som vill lära sig mer om cocktails. Boken har vunnit pris hos Svensk Bokkonst som 1 av 25 välgjorda böcker publicerade i Sverige under 2019.

PRINT  Arkoffsettryck

Läs mer om Tjoget här: tjoget.com

Uppdrag – Offsettryck

En drinkhistoria är en bok som tog några år från start till färdig bok. Grundidén föddes av fotografen Magnus Torsne. Han är reklamfotograf i botten och har alltid haft ett intresse i att bygga upp miniatyrvärldar eller abstrakta saker. Som reklamfotograf har han arbetat med många stora spritföretag och fotograferat deras produkter. Boken är skapad tillsammans med Tjoget-grundarna Joel Söderbäck och Andreas Bergman. Texter är skrivna av Desiré Engström och grafisk form är gjord av Håkan Ängquist och Nuet Studios.

144 sidor fyllda med konstverk i glas. Omslaget finns i två olika versioner, Manhattan och Aviation, och är en tygklädd hårdpärm. Inlagan är tryckt på svensktillverkat, miljövänligt papper. Producerat med Wide Gamut Print för att verkligen få fram rätt känsla i bilderna.

Producerad i samarbete med;
Studio Torsne – studiotorsne.com, www.instagram.com/studiotorsne
Nuet Studios – www.nuet-studios.com, www.instagram.com/nuet_studios
Tjoget – www.tjoget.com, www.instagram.com/tjoget