Retail och kampanj

Upplev lyckan av att ha hittat en och samma partner för all butikskommunikation, från minsta lilla prisskylt till rikstäckande butikskoncept

Våra tjänsteområden / Expo / Retail och kampanj

Spännande kampanj- och exponeringsmaterial gör det enklare, trivsammare och roligare för kunden att handla. Utnyttja gärna vår breda kunskap kring visual merchandasing (mekanisk försäljning). Därtill kan vi producera i princip allt du behöver för exponering av produkter i butik, t ex ställ, hyllkantsvippor, skyltar, affischer, kampanjtrycksaker, fönsterfoliering, golvdekaler, tapeter och banderoller. För din bekvämlighets skull kan vi även ansvara för distributionen av materialet till alla era butiker.

TMG Affischer

Affischer

En bra affisch ska lyckas överföra ett avsett budskap på kort tid. Med hjälp av ord och bild, lockar den först för att sedan överföra information till den förbipasserande betraktaren. Förhoppningsvis blir betraktaren attraherad av budskapet och vill gå vidare med ett köp. 

Affischer är en av de vanligaste produkterna vid butikskommunikation. De kan produceras i både stora och små upplagor och i olika format och med tryck på antingen en eller båda sidor. Affischer kan produceras på olika papperskvaliteter och även på pvc (plast).

Vanliga affischformat är:

A3
50×70 cm
70×100 cm
50×150 cm
100×150 cm
118,5x 175 cm

TMG - Affischer
TMG Tapet

Tapeter

Vi producerar unika tapeter till unika kunder. Inget är omöjligt! Vi strävar alltid efter att möta behoven hos arkitekter och dekoratörer i deras skapelser av nya miljöer. Våra tapeter finns i restauranger, butiker, gallerior, kontor och hotell.

För att beställa tapeter behöver du måtten på din vägg och ett motiv. Motivet kan vara ett som du hittar i vår designersamling eller något eget som du vill göra till tapeter.

Våra tapeter har förutom hög kvalitet en mycket bra passform och relativt små problem med metameri (att färger skiljer sig åt baserat på ljuskällan som belyser produkten).
De har också fördelen att kunna tas ned utan att väggen skadas.

Kontakta oss så hjälper vi dig på alla sätt vi kan!  Vi kan även hjälpa till att utveckla idéer, koncept, design och fotografering.

Taberg Media Group - Expo - Retail och kampanj - Tapeter
TMG Skyltar/Kuber

Skyltar/kuber

Ta vara på vår kunskap för att öka din försäljning. Hos oss får du tillgång till omfattande resurser. Du hittar i princip allt du behöver i materialväg för att lyckas med din butikskommunikation – från minsta extraprisskylt till landsomfattande butikskoncept!

Se till att det händer någonting nytt i butiken med jämna mellanrum. Då hajar dina kunder till och tittar med nya ögon på dina erbjudanden. Ta hjälp av årstider, högtider, trender eller spinn vidare på mediala uppslag för att hitta nya teman. Skyltning i olika miljöer kan vi berätta mycket om. Här finns en uppsjö av olika material att använda sig av såsom kartong, reboard, forex, kapa, metall, plexi, pvc etc. Materialet anpassas såklart efter användningsområdet. Det går att styra kundens väg genom butiken med ganska enkla grepp. Vilka produkter vill du lyfta fram? När du bestämt dig för vad du vill och har förmåga att kommunicera det, får du också mer klirr i kassan. Varje gång.

Exempel på produkter vi producerar: Hjärtstödsskyltar, kuber, utskurna logotyper i frigolit, instagram-ramar, formstansade skyltar, exponeringsställ/bord i reboard och massa mer. Kontakta oss så berättar vi mer!

TMG - Skyltar/kuber
TMG Vinyl/golvdekaler

Vinyl/golvdekaler

Utnyttja möjligheten att använda fönster, kyldiskar och golv för att kommunicera budskap till dina kunder. Fönstervinyl kan också fungera som insynsskydd till både lokaler och exempelvis konferensrum för att skapa avskildhet i en öppen miljö.

Vi tillverkar dekaler i utskuren vinyl, dekaler med heltäckande tryck och konturskurna dekaler med tryck. Olika vidhäftning, lamineringar och material ger olika användningsområden och det skydd som dekalen behöver när den blir trampad på regelbundet.  Det finns många användningsområden för vinyl av olika slag.

Golvdekaler ger dig möjlighet att vägleda kunder till köp av en specifik produkt i butiken. Ofta kan golvet vara en perfekt exponeringsyta för en specifik kampanjprodukt. Givetvis så går det att produktanpassa och konturskära dekaler precis så som du önskar.

Golvdekal ”Visa hänsyn – Håll avstånd”
Avståndsdekaler för exempelvis köer och vid kassa är högaktuellt pga covid-19 och säkerligen något som kommer att leva vidare i många år framåt. Vi har tryckt massor med olika varianter och kan givetvis hjälpa till med layout av ert eget sortiment om ni önskar det. Det finns också ett framtaget sortiment av fönster- och golvdekaler som du kan ta del av på shop.tabergmediagroup.se.

TMG - Vinyl/golvdekaler

Displayprodukter

I en hård konkurrens med många intryck för konsumenten i butik så gäller det att få budskap att nå ut. I avsaknad av bra ytor för exponering så kan en pop-up vara ett bra alternativ eller kanske ett eget produktställ där ni får möjligheten att hela tiden vara relevant med er kommunikation.

Här är textI en hård konkurrens med många intryck för konsumenten i butik så gäller det att få budskap att nå ut. I avsaknad av bra ytor för exponering så kan en pop-up vara ett bra alternativ eller kanske ett eget produktställ där ni får möjligheten att hela tiden vara relevant med er kommunikation.När en kund kliver in i en butik ser de enbart 1% av sortimentet. Det gäller att hjälpa kunden att ta första steget till att lägga den första produkten i kundvagnen. Om du vill att en produkt ska lyftas fram lite extra så kan en popup-display eller displayställ vara sättet att exponera produkt/varumärke på för att öka synligheten, få uppmärksamhet och i slutändan också öka varumärkeskännedom och försäljning.

Vi på TMG kan hjälpa er att ta fram den bästa skylt- eller displaylösningen för ditt behov oavsett om det handlar om marknadsföring av en produkt, varumärke eller en tjänst. Ökad exponering driver impulsköp. Displayer syns på avstånd och det hjälper till att framhäva varumärken och kunder lockas att gå och ta några av produkterna som erbjuds.

Låt oss gärna hjälpa dig med ditt nästa projekt. Med er kunskap om er bransch och vår kunskap om exponering och kommunikation kommer det att märkas på resultatet.

TMG -Displayprodukter
TMG Hyllpratare/vippor

Hyllpratare/vippor

Hyllpratare och hyllvippor är små och fyndiga budbärare av säljbudskap tryckta på plast eller kartong. De monteras enkelt i butikshyllor för att få kunden uppmärksam på rätt produkt.

Hyllkantsetiketter, hyllvippor hyllpratare är intelligenta kommunikationsbärare. Enligt undersökningar så sker de flesta köp i butik spontant. Därför är smart exponering och produktkommunikation väldigt viktigt. En hyllvippa är en liten detalj som kan göra stor skillnad. Det är den som kan hjälpa din kund att ta det sista avgörande steget och välja just din produkt istället för en konkurrerande produkt på samma hylla. 

Eftersom de oftast är små är de också bland de billigaste skyltarna du kan använda i butik. Men tvivla inte på effekten, rätt utformat får de kunder att ta ett steg närmre hyllkanten för att medvetet eller omedvetet ta del av ditt erbjudande.

Taberg Media Group - Expo - Retail och kampanj - Hyllpratare/vippor
TMG Retail och kampanj - Dekaler

Ja, tack! Jag vill veta mer om retail och kampanj.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

TMG Utställning/Event

Utställning och event

Print med 3D-effekt

Mässväggar/mässbord/diskar

Rolluper/displayställ

Tavlor/konst

Trä/reboard/plexi mm

TMG Exponering

Exponering

Banderoller/vepor/beachflaggor

Bildekor

Fasadskyltar

Säkerhetsskyltar

Taktila skyltar

Vinyl/foliering

Återvinningsskyltar