Våra webbshoppar

Inom Taberg Media Group erbjuder vi ett brett spann av produkter och tjänster. Här hittar ni delar av vårt produktutbud som ni kan beställa online

Hitta dina produkter direkt i våra shoppar

En hel del av vårt produktsortiment finns tillgängligt online. Här kan du söka och hitta det du behöver oavsett om det handlar om profilprodukter (produktmedia), återvinningsskyltar eller taktila skyltar. Givetvis kan du alltid kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta det du söker.

 

shop_tabergmediagroup

Profilprodukter och profilkläder

Vi hjälper våra kunder med en genomtänkt profilering avsett om det gäller kläder till personal eller lämpliga giveaways som marknadsför våra kunders varumärke. Vi har många års erfarenhet av profilmedia och hjälper er hela vägen från idé till leverans av färdig produkt.
Läs vidare här.

TMG - Återvinningsskyltar

Återvinningsskyltar

Här hittar du alla aktuella skyltar för en tydlig, hållbar och korrekt avfallssortering.
Under 2020 så lanserade Avfall Sverige tillsammans med den nordiska föreningen, Eupicto, ett nytt gemensamt skyltsystem för avfallssortering. Samma symboler ska finnas på förpackningar såväl som i soprum, på återvinningsstationer och återvinningscentraler.
Läs vidare här.

TMG - Taktiltryck

Taktila skyltar

I Sverige finns ca 1,6 miljoner personer med någon form av funktionsnedsättning. Många av dessa är synskadade personer som behöver få offentliga platser och byggnader tillgänglighetsanpassade för dem. Taktila skyltar är en bra lösning som gör det möjligt att kunna leva ett aktivt liv och vara delaktig i samhället.
Läs vidare här.

TMG - Webbshoppar - Konstnarsportalen

Konstnärsportalen

Konstnärsportalen är en plattform för alla kreatörer som vill få hjälp att trycka och sälja posters av hög kvalitet. Som medlem hos Konstnärsportalen har du en egen sida med dina motiv i vårt digitala galleri. När ett motiv blir sålt tar vi hand om tryckproduktion och distribution så att du som kreatör får mer tid över till att skapa.
Läs vidare här.