Grenna Hotell

Grenna Hotell

Grenna Hotell

Detta charmiga boutique-hotell ligger centralt beläget i Gränna, ganska precis mitt emellan Malmö och Stockholm och lätt att nå från både östra och västra Sverige. Här är verkligen inget rum det andra likt. Unikt inredda i smakfull stil och med tillhörande sköna lounge-områden, konferensrum och restaurang. Hit har Taberg Media Group åkt ett flertal gånger för att ha konferens eller mindre möten. Vi tas alltid väl emot av Gisela i receptionen och i köket står hennes man Martin redo att laga kulinarisk mat som är närmast att jämföra med magi. Så var han ju också med i topplistan i tävlingen årets kock 2020 och vi är säkra på att vi återser honom där även 2021. Martin visste knappt något om matlagning för 4 år sedan. Han jobbade som trummis (gör delvis fortfarande) och har ett CV där han spelat med de flesta kända artisterna som ni kan hitta på Sveriges scener. Men med ett genuint intresse och engagemang utöver det vanliga har han fört fram restaurangen till att nu vara med i White Guide. Vi kan bara applådera och beundra bedriften. Missa inte denna pärla i Gränna. Väl värt en övernattning och middag.

PRINT  Digitaltryck, konferensblock

PROFIL Pennor

CREATIVE Content med målgruppsurval och driva trafik till hotellet

Uppdrag – Webb, content och driva trafik till hotellet

Vår avdelning Creative har under några år haft nöjet att uppdatera webb, hjälpa till att ta fram attraktiva paket och sedan marknadsföra detta på sociala medier och även med postala utskick. Vi administrerar annonskontot och lägger upp trafikdrivande kampanjer på sociala medier där olika erbjudanden från hotellet är i fokus. Påskerbjudande, julbord, weekendpaket, konferenspaket etc. Alla har sin väl utvalda målgrupp på sociala medier och vi använder oss av både annonsering och retargeting. Vi säger TACK till Grenna Hotell för att vi får vara med och sprida ert fina varumärke till både företag och privata besökare i Sverige.

 

Grenna Hotell hittar ni här www.grennahotell.se och via facebook.com/grennahotell

Electrolux Shop

Electrolux Shop

Electrolux Shop

Electrolux Shop är Sveriges äldsta vitvarukedja med ett 60-tal försäljningsställen över hela landet, ofta i form av en del i en större butik. Genom åren har de hört tusentals människor berätta om hur de ser på arbetet hemma. Både det roliga, som att laga en god middag eller baka sitt eget bröd, och allt det där andra som bara måste fungera i vardagen. I deras butiker hittar du lösningar som förenklar städningen och bidrar till ett hälsosammare hem. Ny teknik som underlättar matlagningen och gör det möjligt att nå samma resultat som proffsen. Intelligenta frysar som frostar av sig själva. Allt för att din vardag ska bli enklare.

CREATIVE Grafisk form och produktion

SOLUTION Webassist, webbshop, skyltportal, målgruppsurval, portooptimering med odr-distribution

PROFIL Profilprodukter, profilkläder, giveaways,

PRINT  Direktreklam, kampanjblad, säljbrev, vippor

EXPO Affischer, skyltar, displayer, fasadskyltar

Uppdrag

För en kedja som Electrolux Shop med stor geografisk spridning, och butiker med olika behov, krävs den rätta kommunikationen för att nå effekt. Här har vi på Taberg Media Group varit en partner sedan 2009. Vi formger delar av deras kommunikation för butikerna samt hanterar DR-bokningar genom vårt system Webassist. Detta ger varje butik möjlighet att välja sina egna postnummerområden för DR-utskicket. TMG tar hand om hela flödet, ända tills utskicket nått brevlådan, inklusive tryck och ODR-distribution. Vi ser även till att kunden samtidigt möts av kampanjen vid besök i butiken, genom säljande affischer och skyltar som tryckts och skickats ut från oss i rätt tid, men också via en skyltportal där butikerna själva kan skapa sina prislappar och märka upp produkter inför kampanjstart. Då Electrolux Shop är ett shop-in-shop koncept gäller det att synas ordentligt, både på utsidan med fasadskyltar men också inomhus med skyltar och priserbjudanden.

Electrolux Shop hittar du här: www.electroluxshop.se

 

DjurMagazinet

DjurMagazinet

DjurMagazinet

Djurmagazinet älskar djur och har massvis av kunskap om hur man tar hand om ett husdjur på bästa sätt. Den kunskapen delar de gärna med sig av. De kan allt från foder till skötsel, för både stora och små djur. I butikerna hittar du produkter av hög kvalitet till rätt pris, och de finns på över 20 platser i landet.

REKLAM  Konceptutveckling, grafisk form, produktion, digital kommunikation

CONTENT  Digital produktion

MARKNADSPORTAL Webbshop, skyltproduktion, lager & logistik

DIGITALT  Kundklubbsutskick/nyhetsbrev, banners

PROFIL  Profilprodukter, lager&logistik

 

PRINT  Direktreklam, digitalt och variabelt, expomaterial, butikskommunikation

MÅLGRUPPSURVAL  Webassist

PORTOOPTIMERING/DISTRIBUTION
ODR- och ADR-porto

Uppdrag

Att erbjuda alla som älskar djur kunskap och trygghet kräver rätt kommunikation och en tydlig varumärkesplattform. Här har Taberg Media Group varit en nära partner som varit med att skapa kommunikationsplattformen. Från idé till budskapet som ska nå ut hela vägen till konsument.

Vi formger deras kommunikation samt hanterar den hela vägen till slutkonsument i olika mediekanaler såsom e-post, landningssidor, kundklubb, samt ODR och ADR. Vi ser även till att kunden möts av rätt uppföljning av kampanjen när de besöker butiken. Det är ju där det verkliga slaget om kunderna sker.

Vi är glada för förtroendet att få arbeta som en förlängd marknadsavdelning till DjurMagazinet där vi avlastar och sköter en del av marknadsavdelningens uppdrag. Vi finns även där som en servicebyrå för butikerna när de vill aktivera sin lokala marknad med marknadsföring kring exempelvis event etc utöver de som planeras och produceras centralt.

DjurMagazinet hittar du här: www.djurmagazinet.se