Offsettryck

Kvalitetstryck med en kapacitet som klarar det mesta. Här lyfts dina trycksaker med Wide Gamut och LED-UV. Vi löser alla typer av trycksaksproduktioner, stora som små

Våra tjänsteområden / Print / Offsettryck

DU BEHÖVER INTE KUNNA NÅGOT OM TRYCKTEKNIK FÖR ATT FÅ DEN BÄSTA TRYCKSAKEN. VI VÄGLEDER DIG HELA VÄGEN MED FÄRGPROFILER, KONSTRUKTION, PAPPERSVAL, TRYCKMETOD OCH EFTERBEHANDLING. VI TAR ANSVAR HELA VÄGEN, ÄNDA TILL DIN TRYCKSAK NÅR SLUTMOTTAGAREN. INOM TMG HAR VI TILLSAMMANS GALET MÅNGA ÅRS ERFARENHET AV GRAFISK PRODUKTION. VI DRIVS AV KÄRLEKEN TILL TRYCKKONSTEN, TILL KÄNSLAN I PAPPER OCH STUNSEN I TRYCKET.
Broschyrer/foldrar/kataloger

Broschyrer/foldrar/kataloger

Väck din mottagare med ett starkt budskap, kreativ design, härliga bilder och känslan av en unik trycksak.

Det finns oändligt många tillfällen då en trycksak tillför ett stort värde. För mäklaren vid visning av ett objekt, vid bolagsstämman som presenterar årsredovisningen, vid installationen av en ny maskin som kräver manual, för åskådaren vid matchen som vill veta mer om favoritlaget eller vid säljmötet för att lämna kvar ditt erbjudande. Listan kan göras hur lång som helst. Trycksaker är en unik bärare av din kommunikation och kan väcka känslor. Låt oss hjälpa dig. Vi har stor kunskap om papper, färg, tryck och efterbehandling. Det är dags att dra nytta av skillnaden mellan bestruket och obestruket papper, lackering, laminering, perforering, foliering eller udda format.

TMG - TABERG MEDIA GROUP - Broschyrer/foldrar/kataloger
TMG Direktreklam

Direktreklam

Drömmer du om ett träffsäkrare direktreklamutskick med enklare hantering? I vår helhetslösning för både ADR och ODR ingår såväl målgruppsanalys som adressköp och distribution. Åhhh så bra.

Vill du göra ett adresserat utskick med personliga adresser och variabelt reklambudskap? Kanske funderar du på om det går att målgruppsanpassa din oadresserade reklam när du siktar på en bredare målgrupp? Eller så är du inne på att göra ett utskick via e-post eller sms?

Varför inte en mix?

TMG är experter på både adresserade och oadresserade DR-utskick, postala eller digitala. Vi tar hand om allt från målgruppsurval till produktion och porto. Vi har dessutom flera spännande tjänster som gör att du får högre träffsäkerhet och kan hålla ner kostnaderna för administration och porto. Läs gärna mer under Målgruppsurval och Distribution/porto.

TMG Direktreklam
TMG Förpackningar

Förpackningar

En snygg förpackning inte bara skyddar din produkt, den kommunicerar också varans värde och skapar en relation mellan kunden och ditt varumärke. Eftersom ca 70% av inköpsbesluten fattas vid försäljningsstället vill du att första kontakten med produkten blir positiv.

Tilltalande förpackning är en utmärkt exponeringsyta. Med hjälp av olika typer av konstruktion, färger och effekter går det att göra produkten iögonfallande och locka till ökad försäljning. Det finns en uppsjö av pappers- och kartongkvaliteter att välja mellan. I kombination med olika trycktekniker och efterbehandlingsmöjligheter går det att få fram precis den känsla som du vill framkalla för just din produkt – lyxig, modern, stilren, miljövänlig, etc. Värt att nämna är också att kartongförpackningar, precis som pappersprodukter, är ett klimatvänligt val. Vi vill bidra till en hållbar planet för kommande generationer.

Vi producerar förpackningar i både små och stora upplagor, skräddarsydda efter ditt speciella behov eller enligt våra befintliga konstruktioner. Vi kan hjälpa till från idé till färdig produkt – från formgivning, produktteknisk rådgivning och prepress till tryck och efterbehandling.

Läs gärna mer om vår avdelning för förpackningskonstruktion under Premedia.

TMG - Förpackningar
TMG Affärstrycksaker

Affärstrycksaker

Oavsett var ni vill sätta er logotyp, kan Taberg Media Group hjälpa till med trycket. Givetvis finns det många tryckare som kan erbjuda samma sak. Så varför vända dig till oss? Enkelt! För att du vill ha samma höga kvalitet och färgkalibrering överallt. Dessutom sparar du oerhört mycket tid med en och samma leverantör.

Till affärstryck eller kontorstryck räknas bland annat visitkort, brevpapper, kuvert, block och mappar. Många företag specialutformar även andra trycksaker för både internt och externt bruk. Huvudsyftet är ofta att sprida sitt varumärke och stärka sin identitet på marknaden, men det kan också vara av rent estetiska skäl.

Taberg Media Groups egna webbaserade system gör produktion av era affärstrycksaker enkel och friktionsfri. Här kan din organisation skapa trycksaker efter behov, givetvis uppmallade utifrån företagets egen grafiska profil. Efter att de är nöjda och godkänner är det bara att välja upplaga och klicka på beställ. Vips, så hamnar den i vår produktion där vi trycker och efterbehandlar. Du kan koncentrera dig på annat – det här sköter vi.

TMG - Affärstrycksaker
TMG Böcker/pärmar

Böcker/pärmar

Det är en speciell känsla när en bok går till tryck. Det enda som överträffar den känslan är när du får det första färdigtryckta exemplaret i din hand och öppnar upp och känner doften av hantverket.

Vi tycker mycket om böcker. Inom Taberg Media Group kan vi hjälpa till med hela arbetsgången – från manus till typografering och bildhantering vidare till tryck och bokbinderi. Kanske vill du enbart ha hjälp med repro och tryck? Inga problem. Vi nöjer oss även med delar av produktionen. Oavsett, ser vi till att tillgodose dina förväntningarna på boken och ser till att du får det resultat som du önskar. Vi kör alltid ut ett provtryck som säkerställer att filerna är korrekt färghanterade. Vi är lika måna som du att det ska bli ett så bra tryckresultat som möjligt. Hos oss får du personlig service och hjälp att lösa även komplicerade projekt med olika bindningsmetoder. Våra medarbetares kunskaper om bokhantverket, som utvecklats hos oss sedan början av 50-talet, har gett dem en expertblick som uppmärksammar minsta lilla detalj.

TMG Böcker/pärmar
TMG - Tryckeri - Offset

Ja, tack! Jag vill veta mer om offsettryck.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

Premedia

Premedia

CGP – Certifierad Grafisk Produktion

Wide Gamut Print

Bildretusch och bildhantering

Säker filöverföring

Förpackningskonstruktion

Digitaltryck

Digitaltryck

Metallic Ink

Fotografiska posters

Variabelprint

Kort/inbjudningar

Tryck i mindre upplagor