Reklam

Reklamtaktik som förverkligar ditt kommunikationskoncept på ett kreativt och effektfullt sätt

Våra tjänsteområden / Creative / Reklam

Reklamens främsta syfte är att exponera varumärket så att det skapar och förstärker minnet hos målgruppen. Vi bygger upp din marknadstaktik utifrån den varumärkesstrategi och det kommunikationskoncept som finns. För att kunna nå taktikmålen behövs såväl reklam som content när vi ska bearbeta de utvalda målgrupperna. Det gäller att nå ut, beröra, engagera och skapa en mätbar effekt. Vi har den kunskap och de produktionsresurser du behöver för att kommunicera ut ditt koncept på ett effektfullt sätt i alla aktuella mediekanaler. Tillsammans gör vi en kundresa som får ditt företag att växa.
Idé och konceptutveckling

Idé och konceptutveckling

Vi skapar eller förfinar ditt kommunikationskoncept och hjälper dig att få ut det i alla kanaler.

Du saknar kanske ett kommunikationskoncept eller har ett som fastnat i maskineriet? Ett koncept kan vara hur bra som helst, men faller platt om du inte vet hur det går till att sprida det så att det når fram till dina målgrupper. Utmana vår kreativa spänst, breda kompetens och långa erfarenhet! Vi tar fram och hanterar en skräddarsydd lösning som ger ditt varumärke möjlighet att växa och utvecklas i effektivt samspel med alla de olika kommunikationskanalerna. Allt i syfte att öka din försäljning.

TMG Idé och konceptutveckling
Design och grafisk form

Design och grafisk form

Vi ger ditt varumärke en visuell grafisk styrka som målgruppen vill identifiera sig med.

För att ditt varumärke ska kunna växa i styrka måste du försäkra dig om att all visuell kommunikation visar upp en enhetlig och professionell grafisk profil. Har du inte redan en visuell identitet att förhålla dig till kan vi ta fram den åt dig. Våra grafiska formgivare skapar en unik design med visuell styrka som tilltalar mottagaren och ger varumärket den respekt du vill framkalla.

Design och grafisk form
Grafisk produktion

Grafisk produktion

Enhetlig professionell reklamproduktion inom alla kanaler – print, digitalt och rörligt.

Vi förverkligar drömmen om att hitta en byrå som klarar av att producera allt ditt grafiska material, oavsett kommunikationskanal. Hos oss kan du känna dig helt trygg med den senaste tekniken och att formgivningen håller hög nivå. Vi säkerställer alltid att din grafiska profil och kommunikationskoncept är enhetlig i alla original och publiceringsunderlag, oavsett media. Dessutom bevakar vi din aktivitetsplan så att ingenting glöms bort eller faller mellan stolarna.

TMG Grafisk produktion
Digital kommunikation

Digital kommunikation

Komplett digital strategi och hantering med regelbunden rapportering.

Din egna externa inhouseavdelning som sköter varje delmoment från planering till rapportering. Det betyder att vi även skapar innehåll, besvarar frågor samt sköter webbkonversation och kampanjer. Har ni egna resurser för detta fokuserar vi på strategiarbete, planering och kunskapsöverföring. En av våra styrkor är att vi utformar en strategi för er närvaro i sociala kanaler, som samspelar med och förstärker er övriga marknadsföring. Resultaten mäts och rapporteras löpande på önskade nyckeltal som försäljning i butik, försäljning online, räckvidd och interaktion.

TMG Digital kommunikation
Rörligt

Rörlig media – film

Glöm inte att ha med rörlig media i din kommunikation. Hjärnan tar emot information betydligt lättare när den rör sig.

Rörligt media har stor effekt i sociala medier, e-postmarknadsföring och på landningssidor på webben. Ofta går det att förmedla mycket på kort tid med hjälp av ett filmklipp, både när det gäller information och känslor. Några sekunder kan både skapa stark image eller ersätta en besvärlig bruksanvisning. Men vad är rörligt media egentligen? Det är inte alltid ett filmklipp som hamnar på YouTube. Eller en kort reklamfilm för en produkt på era skärmar i butik. Det kan lika gärna finnas med på Instagram, Instagram Stories, Snapchat eller postas som ett filmklipp på Facebook. Det behöver inte heller vara film, det kan också vara ett bildspel eller animerade illustrationer – infographics. Vi hjälper dig med idéer och produktion även inom rörligt media.

TMG Rörlig media – film
TMG Reklam raket

Ja, tack! Jag vill veta mer om reklam.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

Content

Content

Definiera målgrupp

Den taktiska aktivitetsplanen

Skapa innehållet

Nå ut – nå fram

Mäta och följa upp

Digital produktion

Digital produktion

Kundklubbar/nyhetsbrev

Webbdesign och webbutveckling

Webb/Google Analytics

Digitala banners/programmatic

SEO/SEM