Peak Performance

Peak Performance

Peak Performance

1986 skapades klädmärket Peak Perfomance i Åre. De använder sig av sin kunskap om funktionalitet och kvalitet och kombinerade det med modern design. I slutändan handlar det om frihet. Att kunna ta tillvara på varje tillfälle och veta att man är förberedd på precis allt. Från backarna till gatorna, från cykeln till baren, från jobbet till gymmet.

EXPO  Foliering & print

Uppdrag – Utställning i butik

År 2016 gick skidåkaren Matilda Rapaport Hargin tragiskt bort. Hon var en av Sveriges bästa friåkare och en ambassadör för Peak Perfomance. För att hedra hennes minne anordnas en auktion där en one-of-a-kind balklänning auktioneras ut där pengarna går till MM Hargin Foundation. Balklänningen är skapad av William Wahlström och är inspirerad av funktionaliteten i vintersportkläder. Utställningen är skapad av Andreas Diaz-Soliz.

Till utställningen i Peak Perfomance butik har vi producerat print på forex- och plywoodskivor. De handvikta stjärnorna skapades med Multi Offset och Multiart Silk. Vi har även gjort en stor ljuslåda och folierat butikens skyltfönster.

 

Producerad i samarbete med;
Peak Perfomance – www.peakperformance.com, www.instagram.com/peakperformance
Andreas Diaz-Soliz – www.linkedin.com/in/andreas-diaz-soliz

Electrolux Shop

Electrolux Shop

Electrolux Shop

Electrolux Shop är Sveriges äldsta vitvarukedja med ett 60-tal försäljningsställen över hela landet, ofta i form av en del i en större butik. Genom åren har de hört tusentals människor berätta om hur de ser på arbetet hemma. Både det roliga, som att laga en god middag eller baka sitt eget bröd, och allt det där andra som bara måste fungera i vardagen. I deras butiker hittar du lösningar som förenklar städningen och bidrar till ett hälsosammare hem. Ny teknik som underlättar matlagningen och gör det möjligt att nå samma resultat som proffsen. Intelligenta frysar som frostar av sig själva. Allt för att din vardag ska bli enklare.

CREATIVE Grafisk form och produktion

SOLUTION Webassist, webbshop, skyltportal, målgruppsurval, portooptimering med odr-distribution

PROFIL Profilprodukter, profilkläder, giveaways,

PRINT  Direktreklam, kampanjblad, säljbrev, vippor

EXPO Affischer, skyltar, displayer, fasadskyltar

Uppdrag

För en kedja som Electrolux Shop med stor geografisk spridning, och butiker med olika behov, krävs den rätta kommunikationen för att nå effekt. Här har vi på Taberg Media Group varit en partner sedan 2009. Vi formger delar av deras kommunikation för butikerna samt hanterar DR-bokningar genom vårt system Webassist. Detta ger varje butik möjlighet att välja sina egna postnummerområden för DR-utskicket. TMG tar hand om hela flödet, ända tills utskicket nått brevlådan, inklusive tryck och ODR-distribution. Vi ser även till att kunden samtidigt möts av kampanjen vid besök i butiken, genom säljande affischer och skyltar som tryckts och skickats ut från oss i rätt tid, men också via en skyltportal där butikerna själva kan skapa sina prislappar och märka upp produkter inför kampanjstart. Då Electrolux Shop är ett shop-in-shop koncept gäller det att synas ordentligt, både på utsidan med fasadskyltar men också inomhus med skyltar och priserbjudanden.

Electrolux Shop hittar du här: www.electroluxshop.se

 

Combimix

Combimix

Combimix

förser marknaden med mineralbaserade byggprodukter för en stabil och hållbar yta. Tillsammans med kunden, utifrån byggnadens förutsättningar och alltid med slutresultatet i fokus.

REKLAM  Grafisk form, produktion

PRINT Digitaltryck: Visitkort, Kuvert, Blad, Foldrar, Broschyrer, Dekaler, Diplom
Offset: Affischer, Broschyrer, Foldrar

EXPO Folier till bilar, Dekaler, Skyltar i for4ex, Kapa, Roll Up, Plåtskyltar, Vepor, Banderoller

Uppdrag

Marknadsföringsmässigt så riktar de sig både mot byggföretag men har även återförsäljare runtom i Sverige som säljer deras produkter mot konsument.
Med Combimix jobbar vi nära. Vi är deras förlängda marknadsavdelning. Vi tar löpande hand om deras olika projekt och håller ihop den grafiska profilen både för trycksaker, expo-material, butikskommunikation, förpackningar och digitalt material för webb.

Scandinavian Mind

Scandinavian Mind

Scandinavian Mind

Allt och alla är i behov av förändring för att hänga med i dagens samhälle. Hur förändrar vi dagens mode och teknik för att det ska fungera med den livsstil vi vill ha i ett modernt samhälle? i första numret med tema transformation vill man ta reda på just det.

PRINT  Arkoffsettryck

EXPO  Tavlor till utställning

Uppdrag – Tryck av Magasin

Scandinavian Mind har nu lanserat sitt nya magasin både i tryck och online. Temat för första numret är Transformation och riktar speciellt sitt fokus på behovet av förändring när det gäller konst, design, mode, nöje och teknologi. Man letar efter brytpunkten mellan mode/livsstil och teknik. Ta del av intressanta intervjuer med människor och låt dig inspireras!

I samband med premiären av magasinet anordnades även utställningen Transformation Exhibition på designhotellet Blique By Nobis. Elva olika team har fått i uppgift att tolka ”What is transformation”. Till utställningen har vi varit med och producerat tavlor tryckta på spännande material som tex plywood. Specialeffekter såsom 3D-print ger en extra dimension och lyfter motiven.

Magasinet är tryckt på Munken Pure och Munken Pure Rough från @arctic_paper och finns att köpa på papercutshop.se/product-tag/scandinavian-mind

För mer info om kommande nummer, utställningar och onlineevent besök www.scandinavianmind.com