DjurMagazinet

Djurmagazinet älskar djur och har massvis av kunskap om hur man tar hand om ett husdjur på bästa sätt. Den kunskapen delar de gärna med sig av. De kan allt från foder till skötsel, för både stora och små djur. I butikerna hittar du produkter av hög kvalitet till rätt pris, och de finns på över 20 platser i landet.

REKLAM  Konceptutveckling, grafisk form, produktion, digital kommunikation

CONTENT  Digital produktion

MARKNADSPORTAL Webbshop, skyltproduktion, lager & logistik

DIGITALT  Kundklubbsutskick/nyhetsbrev, banners

PROFIL  Profilprodukter, lager&logistik

 

PRINT  Direktreklam, digitalt och variabelt, expomaterial, butikskommunikation

MÅLGRUPPSURVAL  Webassist

PORTOOPTIMERING/DISTRIBUTION
ODR- och ADR-porto

Uppdrag

Att erbjuda alla som älskar djur kunskap och trygghet kräver rätt kommunikation och en tydlig varumärkesplattform. Här har Taberg Media Group varit en nära partner som varit med att skapa kommunikationsplattformen. Från idé till budskapet som ska nå ut hela vägen till konsument.

Vi formger deras kommunikation samt hanterar den hela vägen till slutkonsument i olika mediekanaler såsom e-post, landningssidor, kundklubb, samt ODR och ADR. Vi ser även till att kunden möts av rätt uppföljning av kampanjen när de besöker butiken. Det är ju där det verkliga slaget om kunderna sker.

Vi är glada för förtroendet att få arbeta som en förlängd marknadsavdelning till DjurMagazinet där vi avlastar och sköter en del av marknadsavdelningens uppdrag. Vi finns även där som en servicebyrå för butikerna när de vill aktivera sin lokala marknad med marknadsföring kring exempelvis event etc utöver de som planeras och produceras centralt.

DjurMagazinet hittar du här: www.djurmagazinet.se