Exponering

Korta snabba budskap som når din kund både inomhus och utomhus

Våra tjänsteområden / Expo / Exponering

UTOMHUSREKLAM FINNS ÖVERALLT, PÅ BYGGARBETSPLATSER, UTANFÖR BUTIK, PÅ FASADER, BUSSAR, TÅG, FLYGPLATSER, I TUNNELBANAN, PÅ VÄDERSKYDD OCH VID VÄGAR. INTRESSET FÖR ATT SYNAS UTOMHUS ÖKAR. UTOMHUSREKLAM KRÄVER OFTA ETT SNABBT OCH TYDLIGT BUDSKAP OCH PASSAR BRA FÖR ATT ETABLERA ETT VARUMÄRKE ”TOP OF MIND” GENOM ATT VÄCKA KÄNSLOR.

GLÖM ALDRIG –
SYNS DU SÅ FINNS DU!

TMG Banderoller/vepor/beachflaggor

Banderoller/vepor/beachflaggor

Slagfärdiga budskap får ännu större uppmärksamhet på stora ytor. Med hjälp av våra vepor, banderoller, beachflaggor och flaggor får din kommunikation storstilade möjligheter.

Den här typen av exponering tillverkas mestadels i någon form av tyg och du kan givetvis få den med eget tryck. Oavsett om din vepa kräver bygglov eller inte behöver du följa de regler som finns för utformning och placering av skyltar. Observera att det skiljer mellan olika kommuner, så kolla upp vad som gäller i din stad för din plats.

Vepor och banderoller utomhus utsätts för regn, vind och sol. Detta är något du bör tänka på när du väljer material, tryck, efterbehandling och uppsättning. Det är helt avgörande om du eftersträvar en lång livslängd med bibehållen kvalitet. Kontakta oss så får du kvalificerad rådgivning.

TMG - Banderoller/vepor/beachflaggor
TMG Bildekor

Bildekor

Bilar, skåpbilar, lastbilar och bussar är rullande reklamplatser som absolut bör tas till vara. Vem vill tacka nej till gratis exponeringsyta för att sprida sitt varumärke?

Med hjälp av bildekor/stripning får du en effektiv exponering av ditt varumärke, budskap eller produkt. En företagslogotyp på bilen ger effekt oavsett storlek, den kan vara liten och subtil eller täcka hela sidan för att ingen ska kunna missa den. Oavsett vilken du väljer gör en bildekor underverk för ditt företags profilering. Det spelar ingen roll om du har en bil, skåpbil, buss eller lastbil, det viktigaste är en genomtänkt och iögonfallande fordonsdekor som gärna får sticka ut bland alla andra. Vi hjälper dit gärna att ta fram förslag.

Taberg Media Group - Expo - Exponering - Bildekor
TMG Fasadskyltar

Fasadskyltar

En snygg fasadskylt hjälper till att ge ett bra första intryck och gör ditt varumärke synligt. Vi har många skylttyper att välja mellan, med eller utan belysning.

De vanligaste skyltarna gör vi av plåt och folierar med ditt företagsnamn eller logotyp. De går att måttanpassa efter olika fasader. Glöm inte kontrollera om det krävs bygglov. En annan vanlig skylt är en bakgrundsbelyst ljuslåda. Här finns det många olika varianter att välja mellan. Kontakta oss så tar vi fram förslag på lämplig lösning.

Taberg Media Group - Expo -Exponering - Fasadskyltar
TMG Säkerhetsskyltar

Säkerhetsskyltar

Vi tillverkar säkerhetsskyltar av alla de slag – påbudsskyltar, förbudsskyltar, varningsskyltar, nödskyltar, skyltar för brandredskap och skyltar för hindermärkning.

Vi levererar idag bland annat skyltar till många olika platser där säkerhetsskyltar är ett krav och de utsätts för både vind- och UV-ljus. Samtidigt kan det vara extremt kallt, väldigt varmt eller fuktigt. Vi har material som tål det mesta – hårdhäftande vinyl, efterlysande material, plast eller aluminium. I vårt sortiment finns även hundratals färdiga motiv. Vi visar mer än gärna upp vårt utbud. Kontakta oss för att få veta mer.

TMG - Säkerhetsskyltar
TMG Taktila skyltar

Taktila skyltar

För att offentliga byggnader ska vara tillgängliga för alla, är det sedan 2010 lag på att de ska vara försedda med taktila skyltar. En taktil skylt består vanligen av ett upphöjt piktogram samt upphöjda punkter, även kallat brailleskrift

Ordet taktil kommer ifrån latinets tactilis och betyder som kan vidröras. En taktil skylt är en skylt vars information kan överföras via beröring och känsel, en skylt som kan läsas av både seende och personer med synskada. Taktila skyltar är ett bra och beprövat hjälpmedel som förstärker tillgängligheten i en lokal och på så sätt ökar möjligheten för fler personer att ta del av det som sker i lokalen.

Vi gör taktiltryck på olika material för skyltar inomhus och utomhus till offentliga byggnader, platser, återvinningsstationer m m. Taktiltryck går också att använda för att skapa en effekt när du vill få ett budskap att sticka upp på t ex en meny eller en karta/utrymningsplan i exempelvis ett köpcenter. Titta gärna in på taktiltryck.se där vi skapat en webbshop för enkel beställning och rådgivning.

TMG - Taktila skyltar
TMG Vinyl/foliering

Vinyl/foliering

Fönsterdekaler/vinyl är en av de vanligaste exponeringsprodukterna idag.

Det finns på de flesta skyltfönster hos klädkedjor, små butiker och kaféer. Men en fönsterdekal har ett brett användningsområde och går även att se på kontor och hotell. Fönsterdekaler behöver inte endast vara reklam för att marknadsföra ett företag eller produkt. Dekaler för fönster kan även vara dekorer som konturskurna namnskyltar, insynsskydd till konferensrum eller skylt för att visa var hotellets toaletter finns. Du kan få din dekal precis som du önskar och går att få både som heltäckande motiv och utskurna bokstäver.

Taberg Media Group - Expo - Exponering - Vinyl/foliering
TMG Återvinningsskyltar

Återvinningsskyltar

Sommaren 2020 lanserade Avfall Sverige ett nytt gemensamt skyltsystem med enhetliga symboler för all typ av avfallssortering. Ju bättre vi alla blir på att sortera, desto lättare blir det att ta vara på avfallet på ett bra sätt. Detta tycker vi på TMG är kanonbra!

Vi har därför förberett ett helt sortiment med alla de nya skyltarna som finns tillgängliga här hos oss. Dessutom kan vi anpassa återvinningsskyltarna med er egen grafiska profil. Se mer på vår specialwebb: atervinningsskyltar.se. Du kan också gå direkt till den nya skyltshoppen eller kontakta oss för anpassade skyltar.

Skyltsystemet är tänkt att användas hos producenter, vid fastighetsnära insamling, på återvinningsstationer, återvinningscentraler, på sopkärl, i soprum och vid insamling på stan. Målet är ett mer hållbart samhälle där alla lätt kan sortera sitt avfall och gemensamt ta ansvar för vår miljö. Genom tydlighet, enkelhet och tålamod vill vi bidra till att inspirera till en bättre sortering.

TMG - Återvinningsskyltar
TMG Taktil skylt

Ja, tack! Jag vill veta mer om exponering.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

TMG Retail och kampanj

Retail och kampanj

Affischer

Tapeter

Skyltar/kuber

Vinyl/golvdekaler

Displayprodukter

Hyllpratare/vippor

TMG Utställning/Event

Utställning och event

Print med 3D-effekt

Mässväggar/mässbord/diskar

Rolluper/displayställ

Tavlor/konst

Trä/reboard/plexi mm