Peak Performance

1986 skapades klädmärket Peak Perfomance i Åre. De använder sig av sin kunskap om funktionalitet och kvalitet och kombinerade det med modern design. I slutändan handlar det om frihet. Att kunna ta tillvara på varje tillfälle och veta att man är förberedd på precis allt. Från backarna till gatorna, från cykeln till baren, från jobbet till gymmet.

EXPO  Foliering & print

Läs mer om Peak Performance här: peakperformance.com

Uppdrag – Utställning i butik

År 2016 gick skidåkaren Matilda Rapaport Hargin tragiskt bort. Hon var en av Sveriges bästa friåkare och en ambassadör för Peak Perfomance. För att hedra hennes minne anordnas en auktion där en one-of-a-kind balklänning auktioneras ut där pengarna går till MM Hargin Foundation. Balklänningen är skapad av William Wahlström och är inspirerad av funktionaliteten i vintersportkläder. Utställningen är skapad av Andreas Diaz-Soliz.

Till utställningen i Peak Perfomance butik har vi producerat print på forex- och plywoodskivor. De handvikta stjärnorna skapades med Multi Offset och Multiart Silk. Vi har även gjort en stor ljuslåda och folierat butikens skyltfönster.

 

Producerad i samarbete med;
Peak Perfomance – www.peakperformance.com, www.instagram.com/peakperformance
Andreas Diaz-Soliz – www.linkedin.com/in/andreas-diaz-soliz