Scandinavian Mind

Allt och alla är i behov av förändring för att hänga med i dagens samhälle. Hur förändrar vi dagens mode och teknik för att det ska fungera med den livsstil vi vill ha i ett modernt samhälle? i första numret med tema transformation vill man ta reda på just det.

PRINT  Arkoffsettryck

EXPO  Tavlor till utställning

Läs mer om Scandinavian Mind här: scandinavianmind.com

Uppdrag – Tryck av Magasin

Scandinavian Mind har nu lanserat sitt nya magasin både i tryck och online. Temat för första numret är Transformation och riktar speciellt sitt fokus på behovet av förändring när det gäller konst, design, mode, nöje och teknologi. Man letar efter brytpunkten mellan mode/livsstil och teknik. Ta del av intressanta intervjuer med människor och låt dig inspireras!

I samband med premiären av magasinet anordnades även utställningen Transformation Exhibition på designhotellet Blique By Nobis. Elva olika team har fått i uppgift att tolka ”What is transformation”. Till utställningen har vi varit med och producerat tavlor tryckta på spännande material som tex plywood. Specialeffekter såsom 3D-print ger en extra dimension och lyfter motiven.

Magasinet är tryckt på Munken Pure och Munken Pure Rough från @arctic_paper och finns att köpa på papercutshop.se/product-tag/scandinavian-mind

För mer info om kommande nummer, utställningar och onlineevent besök www.scandinavianmind.com