Vårt tryckeri i Stockholm

Välkommen till TMG Stockholm och en komplett leverantör av alla typer av trycksaker i både stora och små upplagor. Förutom på papper och kartong kan vi trycka på de flesta plana material. Hos oss får du alltid högsta kvalitet oavsett om du är ute efter offsettryck, digitaltryck, metalliskt tryck, konsttryck eller variabelt tryck. Tack vare att vi är certifierade enligt Climate Calc kan vi också förse dig med uppriktiga och jämförliga uppgifter om hur stort CO2-avtryck din tryckbeställning får. Här får du din egen kontaktperson och har också möjlighet att använda våra olika print-on-demand-tjänster. Du hittar oss i Bromma.

Vi trycker bland annat:

Dessutom har vi en certifierad grafisk produktion med formgivning, bildretusch, bildbehandling och förpackningskonstruktion.

Brett utbud av trycksaker med lokala specialiteter

På vårt lokala tryckeri i Bromma i Stockholm erbjuder hela vi hela vårt trycksortiment och har dessutom specialiserat oss lite extra på tryck av expomaterial och stora format, material för butiksskyltning, foliering, stripning samt taktila skyltar och återvinningsskyltar. Vi har dessutom både kunskapen och tekniken att skapa exklusivare tryck av bl a böcker, konsttryck och skimrande Metallic Ink.

Stockholm

POSTADRESS
Taberg Media Group Sthlm
Box 119 22
161 11 Bromma

BESÖKSADRESS
Johannesfredsvägen 15
Bromma

KONTAKT:
+46 10-459 82 00
info.stockholm@tabergmediagroup.se

Kontakta vårt tryckeri i Stockholm.