Vårt tryckeri i Malmö

I Malmö kan vi erbjuda dig ett komplett utbud av kvalitetstryck i både stora och små upplagor. Förutom på papper och kartong trycker vi med högsta kvalitet på de flesta plana material. Vi har stora tekniska resurser och gedigen kunskap om såväl digitaltryck och då även variabeltryck samt offsettryck. Något som vi producerar mycket av är olika typer av mappar. Att vi är Climate Calc-certifierade gör också att vi kan förse dig med uppriktiga och jämförliga uppgifter om vilket CO2-avtryck din trycksak ger. Välj din personliga kontaktperson eller använd våra smidiga print-on-demand-tjänster.
Välkommen till oss på TMG Öresund i Malmö, vårt tryckeri i Malmö.

Vi kan bland annat trycka:

Vi har även en certifierad grafisk produktion som kan hjälpa dig med formgivning, bildretusch, bildbehandling och förpackningskonstruktion.

Alla typer av trycksaker

TMG Öresund är vårt lokala tryckeri i Malmö. Härifrån erbjuder vi ett komplett trycksortiment med hög servicenivå. I Malmö finns också maskiner gör oss speciellt duktiga på att trycka fina mappar och andra typer av stansade trycksaker. Du möts av ett stort personligt engagemang och behöver inte själv kunna något om tryck. Vi vägleder dig hela vägen till ditt bästa resultat, oavsett vilken typ av trycksak du önskar.

Malmö

POSTADRESS
Taberg Media Group Mmö
Flygaregatan 5, 212 39 Malmö

BESÖKSADRESS
Flygaregatan 5
Malmö

KONTAKT
+46 10-459 83 90
info.malmo@tabergmediagroup.se

Kontakta vårt tryckeri i Malmö.