Vårt tryckeri i Jönköping

Hos TMG i Taberg hittar du en komplett leverantör av alla typer av trycksaker, oavsett om du behöver en liten eller stor upplaga. Vi kan trycka på papper, kartong, tyg, plast och levererar alltid högsta kvalitet. Vi har stora tekniska resurser och gedigen kunskap om såväl digitaltryck och offsettryck som variabeltryck och expomaterial. Dessutom är vi Climate Calc-certifierade vilket gör att vi kan förse dig med uppriktiga och jämförliga uppgifter om hur stort CO2-avtryck din trycksak ger. Välj din egen kontaktperson eller använd våra print-on-demand-tjänster. Välkommen till oss strax söder om Jönköping.

 

Vi kan bland annat trycka:

Vår certifierade grafiska produktion är naturligtvis också behjälpliga med formgivning, bildretusch, bildbehandling och förpackningskonstruktion.

Allt inom tryck och lite till

Vårt lokala tryckeri i Taberg söder om Jönköping erbjuder hela vårt trycksortiment men vi lyfter gärna några lokala specialiteter. Här är vi väldigt duktiga på kataloger och mäklarprospekt, gärna med variabeltryck, och förpackningar som vi även har resurser att konstruera. Vi är också starka på böcker och affärstrycksaker, däribland ekonomiska rapporter, som vi ofta även gör den grafiska utformningen av.

Jönköping / Taberg

POSTADRESS
Taberg Media Group Jkp
Box 94
562 02 Taberg

BESÖKSADRESS
Bergslagsvägen 11
562 42 Taberg

KONTAKT: Taberg Media Group
+46 10-459 80 00
info.jonkoping@tabergmediagroup.se

Kontakta vårt tryckeri i Jönköping.