Profilprodukter

Produkterna som hjälper dig att profilera företaget såväl internt som externt

Våra tjänsteområden / Profil / Profilprodukter

En väl vald profilprodukt kan både skapa lojalitet och sprida känslor för varumärket på ett trevligt sätt. Med vår långa erfarenhet och stora kunskap om profilprodukter kan vi hjälpa dig med allt från enstaka prylar till omfattande volymer. Vi har ett stort nätverk av leverantörer både i Sverige och utomlands som alla garanterar hög kvalitet, tillförlitlig leveranssäkerhet och rättvisa arbetsförhållanden. De miljövänliga produkterna blir fler och fler. För dig som vill göra gröna val – be oss ta fram miljövänliga alternativ.

Inredningsprodukter till hemmet och kontoret

Inredningsprodukter

Praktiska, snygga, hållbara produkter med god funktion bidrar till en roligare vardag både på kontoret och hemma. Allt från muggar, kaffekannor och glas till handdukar, påslakan och badrockar är uppskattade gåvor.

Vi kan i stort sett erbjuda dig allt som finns ute i butik, med skillnaden att vi kan förädla de allra flesta produkter med ditt företags logotyp. I vårt utbud finner du både klassiska Orrefors, Kosta Boda, Sagaform, Vinga, Magasin etc, men även senaste kändisvarumärkena som Tina, Per Moberg, Ernst och Leif Mannerström m fl.

TMG kan hjälpa dig att hitta den perfekta produkten som kompletterar ditt företags marknadsföring. Produkter som kan väcka uppmärksamhet, visa uppskattning, stärka lojalitet och placera ditt varumärke top-of mind på ett bra sätt.

När vi så småningom återgår till ett normalt arbetsliv efter pandemin kommer vi uppskatta det personliga mötet. Förbered kontoret så att det ger ett professionellt och välkomnande intryck! Tryck logotypen på muggar, glas, kannor e dyl som består. Låt allting andas företagets DNA, det kostar så lite och ger så mycket mer tillbaka.

TMG Inredningsprodukter till hemmet och kontoret
Hälsa och Covid-produkter

Hälsa och Covid-produkter

Bli en stjärna på att hålla avstånd.

Vi tycker inte om virus. Vi har därför valt ut ett antal produkter för att bekämpa smittspridning och uppmuntra till att bli en stjärna på att hålla Corona-viruset på avstånd. Här hittar du allt från dekaler och rollups till handsprit, alcogel, antibakteriella pennor och hygiennycklar. För att du snabbt och lätt ska komma vidare har vi förberett vissa av produkterna för att märkas med er logotype. Men självklart tar vi gärna fram fler förslag efter ert eget designkoncept, önskemål och behov. Kolla in vårt virusbekämpande sortiment i vår webbshop.

TMG - Hälsa och Covid-produkter
Hållbarhet och miljö

Hållbarhet och miljö

Gör ett grönt val och köp miljöprodukter med tryck hos oss. Förutom att det är bättre för vår planet, så sänder hållbara val ut riktigt bra signaler och framhåller att ni är ett miljöanpassat företag..

Vi har ett brett urval av miljövänliga produkter. Fråga oss gärna till råds, det finns många bra saker som är både praktiska och hållbara. Väskor, kassar, kläder, pennor, flaskor, paraplyer, godis, solcellsprodukter, laddare, logoband, usb-tändare, isskrapor etc.

Se hela vårt utbud av hållbara produkter på shop.tabergmediagroup.se.

TMG Hållbarhet och miljö
Display och event

Display och event

Det är meningen att du ska synas på ett event! Vi har allt du behöver för att dra blickarna och intresset till dig.  Med ballonger, banners, flaggor, logoband, tält och mycket mer hjälper vi dig att lyckas.

Så här i Corona-tider kommer vi se mer av utomhusevent. Eventtält blir ett allt vanligare inslag, och förutom att fylla sin funktion som väder- och vindskydd, är de en utomordentlig reklambärare. Kombinera ett profilstarkt tält med beachflaggor, jätteballonger, parasoller, avspärrningsband, staketbanderoll m m. Då kommer ingen att missa er.

För inomhusevent är en portabel och snygg mässvägg en bra investering, likaså en snygg matta. Vi hjälper dig med allt från tryckta entré- och mässmattor till eventets långa röda matta och ballongportal.

Ballonger vill vi gärna slå ett extra slag för. Ingen fest eller invigning utan ballonger – eller hur? Ballonger är en festlig, billig och uppseendeväckande budskapsbärare. Vi har allt från vanliga ballonger med eller utan tryck, till jätteballonger och stora upplåsbara figurer. Givetvis med alla tillbehör som ballongpinnar, pump, ställ etc.

TMG - Display och event
Kassar och påsar

Kassar och påsar

Få produkter ger möjlighet till så stor exponering av ditt budskap som just kassar och påsar. Men det gäller att välja rätt. Vi har både kunskapen och sortimentet för de allra flesta behov och guidar dig gärna.

Här finns allt från den utskällda plastkassen med hög plastskatt (som såklart även finns i miljövänligt material) till papperskassar och shoppingkassar med kvalitets-, miljö- och FSC-certifikat. För dig som vill satsa ännu mer på hållbarhet finns en mängd olika återanvändbara modeller i bomull, polyester, non woven, jute etc.

Vi förverkligar alla idéer helt efter dina specifika behov. Alltid med hög kvalitet i både material och tryck.

TMG - Kassar och påsar
TMG Profilprodukter kasse

Ja, tack! Jag vill veta mer om profilprodukter.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

TMG Profilkläder

Profilkläder

Upptill

Nertill

Kepsar och mössor

Sport och aktiviteter

Arbetskläder

Accessoarer och annat

TMG Giveaways

Giveaways

Pennor för alla behov

Nyckelringar

USB & data

Cykel och reflexer

Godis och dryck