Profilkläder

Vi klär dig från topp till tå – med smakfull varumärkesprofil

Våra tjänsteområden / Profilmedia / Profilkläder

Traditionellt, unikt, uppseendeväckande eller subtilt. Vi kan profilkläder och erbjuder de flesta kända märkena på marknaden — Craft, Harvest, Printer, Clique, Cutter & Buck m fl. Efter många år i branschen är vi väl insatta när det gäller förädling av plaggen, oavsett om DU VILL HA tryck, transfer, brodyr, embossing eller annan märkning. 

Fråga oss gärna så tar vi fram skisser och förslag på era profilkläder.

Tröjor, jackor mm

Upptill

Aldrig förr har det varit lika viktigt att ha något snyggt upptill. Nu när alltfler jobbar hemifrån har det personliga mötet ersatts med digitala möten framför kameran. Första anblicken av hur du är klädd speglar både din och ditt företags personlighet.

Det är kanske inte så konstigt att de största modetrenderna 2020 var en avslappnad pyjamasbyxa och enfärgade överdelar. Vid det här laget har vi lärt oss att det inte är lämpligt att välja finrutiga eller finrandiga kläder för det digitala mötet. De försvårar uppdateringen av skärmen och kan skapa konstiga mönster.

Hos TMG hittar du alla typer av kläder för överkroppen – från T-shirts till exklusiva jackor. Vill du skapa en välklädd varumärkesprofil med en dressad skjorta och kavaj eller känna dig mer avslappnad och bekväm i en snygg hoodie? Kanske vill du sticka ut på golfbanan i den senaste outfiten, eller helt enkelt bara se professionell ut? Vi har hela bredden. Här hittar du profilkläder för tryck, i alla prisklasser, olika modeller, storlekar och färger. Kanske vill du ha något helt unikt? Då hjälper vi dig med specialdesign. Från skiss till färdig produkt.

Tröjor, jackor TMG överdelar
TMG Underdelar

Nertill

Glöm inte bort hur du ser ut nertill. Det gör en enorm skillnad att även se prydlig ut när du reser dig upp. Med eller utan profiltryck – det avgör ni – men det är en viktig del av helhetsintrycket. 

Till en mässa eller event bestäms det många gånger att alla ska ha samma snygga profilerade tröjor eller skjortor medan underdelen lämnas därhän. Man får ta vad man har hemifrån. Detta skickar inga bra signaler. Prova nästa gång att även satsa på en enhetlig byxa, shorts eller kjol. Det kommer lyfta helhetsintrycket och ni undviker risken att någon dyker upp i byxor som är urtvättade eller formlösa.

Ett annat lite ovanligare tips som skapar ännu mer wow-känsla är att satsa på en gemensam sko till mässan eller eventet. Våga gärna vara lite annorlunda här, så att ni sticker ut. En stilren mörkgrå skjorta och ett par svarta byxor tillsammans med ett par färgade sneakers kommer garanterat väcka uppmärksamhet. Dessutom kommer det bli mycket bekvämare att stå upp under mässans alla timmar.

TMG Hälsa och Covid-produkter
TMG Kepsar och mössor

Kepsar och mössor

Det ultimata stället att sätta din logotyp är på en snygg mössa. Eller varför inte en keps? Vi har mängder med snygga modeller att välja bland.

Vi har ett stort lagersortiment med många modeller och färgställningar som vi snabbt kan förädla med tryck och brodyr för dig som har extra bråttom, eller inte vill ha så många. Har du några veckors framförhållning är det absolut roligast att designa själv. Det finns ett enormt utbud av tyger, garner, färger och märkningsmetoder att välja bland för att få en egen snygg design och det redan vid en beställning av 100 st. En keps eller mössa är alltid en välkommen företagsgåva och din logotyp kan inte få en bättre varumärkesbärare – en mänsklig sådan.

Vårt utbud sträcker sig från sportigare till mer eleganta modeller, i alla prisklasser. Oavsett om du vill ha 25 st eller 1000 st, behöver dem om 1 vecka, 5 veckor eller 3 månader så har vi alternativen och lämnar gärna förslag utifrån era förutsättningar och önskemål.

TMG - Kepsar och mössor
TMG Sport och aktivitet

Sport och aktiviteter

Vi har sportkläder för alla typer av aktiviteter och önskemål.

Oavsett om du vill vara snyggast på golfbanan, på gymmet, i padelhallen, i löpspåret, under loppet eller bara på en regnig promenad så har vi plaggen till dig. Vi kan få dig att se ut som ett proffs, prestationen får du däremot stå för själv.

För oss är det viktigt med kvalitet och funktionalitet. Så oavsett om du väljer det dyrare märkesplagget eller det billigare obrandade varumärket kan du känna dig trygg med att vi enbart levererar bra kvalitet. Vårt utbud omfattar många välkända varumärken som CRAFT, Cutter&Buck, Geyser m fl, men vi har också ett brett sortiment bra plagg av mindre kända varumärken.

Det är viktigt med samhörighet både på fritiden och på arbetet. Vare sig du är i ett lag eller en arbetsgrupp kan teamkänslan göra det omöjliga möjligt. En enad klädsel skapar en otrolig samhörighet och ökar kämparglöden. Även om det inte är kläderna som utför uppdraget är de en viktig faktor för att alla ska göra sitt bästa. Och det är ju så enkel att genomföra! För att inte tala om att det ser snyggt och professionellt ut.

Arrangerar ditt företag golfevent? Se då till att både din personal och dina kunder med stolthet kan bära en tröja med din företagslogotyp. Glöm inte heller de små detaljerna, det är helheten som räknas. Peggar och golfbollar är attraktiva giveaways för alla golfare. Och det klassiska golfparaplyet är ju användbart långt utanför golfbanan, på både regniga konsertera och promenader.

TMG Sport och aktivitet
Arbetskläder

Arbetskläder

Hos oss hittar du ett stort utbud av arbetskläder från olika märken. Det är ett enkelt och snyggt sätt att profilera företaget samtidigt som du förser dina medarbetare med bra och ändamålsenliga plagg.

Arbetskläder är inte bara kläder som fyller en funktion i arbetet utan också viktiga för att:

  • Bygga varumärket
  • Visa ett professionellt yttre som ökar förtroendet hos kunderna
  • Skapa en gemenskap på arbetsplatsen

Eftersom arbetsuppgifterna kan skilja sig åt är det inte nödvändigt att alla ska ha identiska plagg. Det viktiga är att klädseln är enhetlig med tydlig märkning och är hel och ren, så långt det går. Ett gemensamt urval av arbetskläder skapar samhörighet hos personalen, visar upp en yrkesstolthet och gör dina kunder trygga.

Oavsett hur behovet ser ut så är arbetskläder som gjorda för profilering. Och det finns arbetskläder för alla branscher och verksamheter. Även ett IT-bolag har nytta av arbetskläder även om de kan se annorlunda ut jämfört med yrken som kräver extra tåliga, varma eller skyddande kläder för kunna utföra sitt arbete på ett tryggt sätt. Låt oss tillsammans gå igenom era behov, krav på funktion, användningsområde, slitage, tvättmöjligheter, storlekar etc. Därefter sätter vi ihop en kollektion som passar er och som andas ert företags DNA.

TMG Arbetskläder
Accessoarer och annat

Accessoarer och annat

Accessoarer är pricken över i:et. Lyft din outfit med en snygg slips, en schysst scarves, ett häftigt bälte.

Vi har en mängd olika upplyftande accessoarer som gör din outfit till just din!

Det går lika bra att välja en lagerprodukt som vi med elegant touch förädlar så den ser ut som din egen till att helt enkelt ta fram egna designer.

Varför inte kitta upp med en enhetlig väskserie för resor. Tänk dig att glida fram på flygplatsen med en snygg datorväska, en lättrullad trolley. Den diskreta loggar datorväskan och trolleyn med en liten gravyr, ett metallmärke eller ett mindre tryck. Den som vill dra ögonen till sig slår på stort och har rejält tryck, en trolley i avvikande färg och stor logotype på. Det skall ju vara lätt att hitta på rullbandet.

Så vem du än är – vi är säkra på att vi har väskorna för dig.

TMG - Accessoarer och annat
TMG Profilkäder

Ja, tack! Jag vill veta mer om profilkläder.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

TMG Profilprodukter

Profilprodukter

Inredningsprodukter

Hälsa och Covid-produkter

Hållbarhet och miljö

Display och event

Kassar och påsar

TMG Giveaways

Giveaways

Pennor för alla behov

Nyckelringar

USB & data

Cykel och reflexer

Godis och dryck