Marknadsportal

Din smarta varumärkesanpassade marknadsportal som minimerar arbetet och ger dig kontroll på allt

Våra tjänsteområden /Solutions / Marknadsportal

En lättanvänd, kraftfull marknadsportal, perfekt för organisationer med geografisk spridning, med behov av anpassad, lokal marknadsföring. Här har vi samlat alla de verktyg som behövs för att effektivt hantera marknadsmaterialet, på ett och samma ställe. Din organisation kan jobba smartare, avlasta den centrala marknadsavdelningen och vara säker på att rätt mängd material produceras inför varje kampanj. Med VÅR MARKNADSPORTAL säkerställer du också att allt material följer varumärkets grafiska profil. Alla behöriga kan logga in på portalen dygnet runt via webben och du styr vem som har tillgång till vad. Detta  maximerar kontrollen och effekten.
Webbshop marknadsportal

Webbshop

Er interna webbshop med allt marknadsföringsmaterial samlat på ett ställe och full service med lager, administration och utskick. 

Dialogs webbshopsmodul ger er tillgång till ert lager var ni än befinner er. Alla trycksaker, marknadsmaterial och profilprodukter/giveaways läggs i vårt lager som vi administrerar sköter utskicken ifrån. Ni slipper ha eget lager, hålla ordning på försändelser, etc, men får full inblick i lagersaldot av era olika produkter. Systemet varskor när något börjar ta slut så ni riskerar aldrig att stå utan någon produkt.

TMG - Webbshop
Smarta mallar

Smarta mallar

Gör det enkelt att anpassa innehållet efter ändamålet och alltid hålla en entydig och korrekt grafisk profil. 

Dialogs mediagenerator gör det möjligt att skapa smarta originalmallar med dynamiskt innehåll som möjliggör produktion och beställning av variabla trycksaker såsom brevpapper, kuvert, visitkort, affischer, annonser, produktblad, broschyrer, utskick m m. En grafisk motor hjälper till med alla typografiska regler och garanterar en korrekt grafisk profil.

TMG - Smarta mallar
Mediabank

Mediabank

Samla allt aktuellt digitalt material enkelt och delbart från ett lättillgängligt ställe.

Dialogs media- och bildbank ger dina utvalda behöriga tillgång till det digitala materiel som läggs in. Här får ni ordning och reda på bilder, dokument, presentationer, utbildningsmaterial och logotyper. Enkelt och lättillgängligt. Bara att logga in, söka och hämta själv. För marknadsavdelningen betyder det att ni med ett minimum av resurser, som inte är avhängigt på en person, kan hålla en hög servicegrad ut i organisationen.

TMG Mediabank
E-post och sms

E-post och sms-marknadsföring

Med marketing automation kan du skapa riktad, relevant och personifierad kommunikation med mätbar effekt.

Med vår marketing automation anpassar du kommunikationen efter mottagaren och väljer nya händelser efter den respons du erhållit. Sedan händer det automatiskt. Den händelsestyrda dialogen med målgruppen kan växla mellan e-post, sms, DM-utskick och sociala medier. Här erbjuder vi marknadens mest kompletta lösning för automatiserad kommunikation. Den gör att ni enkelt hanterar olika typer av utskick till kunder och kontakter genom tidsbestämda eller händelsestyrda utskick. Alltid med full kontroll på mottagarstatistiken och tydliga rapporter av resultatet.

TMG E-post och sms-marknadsföring
Skyltportalen

Skyltportal

Skapa skyltar snabbt och lätt med enkel inloggning via webben. Smarta mallar säkrar er grafiska profil.

Med en egen skyltportal från oss gör ni snabbt och proffsigt egna skyltar till butiken. Koppla det till ert artikelregister eller DAM-system för att få aktuell produktinformation. Skyltarnas grafiska utformning styrs av er grafiska profil och färdiga mallar hjälper alla som använder verktyget att snabbt skapa och skriva ut skyltar till butik på ett effektivt sätt. Tillhör du en kedja garanterar detta ett enhetligt utseende i alla butiker. För att få ut nyttan av en skyltportal till personalen i butikerna krävs det att verktyget är så användarvänligt att alla klarar av att navigera och skapa sina skyltar. Med vårt system går det både att skriva ut direkt i butiken eller beställa ”print on demand”

TMG Skyltportalen
TMG Pappersplan

Ja, tack! Jag vill veta mer om marknadsportalen.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

TMG Målgruppsurval

Målgruppsurval

Målgruppsurval – postala utskick

ADR – Adresserad direktreklam på individnivå

TMG Urval – hitta mottagare

Webassist – Oadresserad direktreklam

Effektmätning

TMG Portooptimering/distribution

Portooptimering/distribution

ODR-porto

ADR-porto