Giveaways

Giveaways ska locka, glädja och gärna kunna spridas generöst

Våra tjänsteområden / Profil / Giveaways

STOR SOM LITEN, ALLA BLIR VI GLADA AV ATT FÅ NÅGOT. RÄTT UTVALD PRODUKT KAN GÖRA STOR SKILLNAD I KOMMUNIKATIONEN MED KUNDEN ELLER MEDARBETARNA, PÅ MÄSSOR, EVENT ELLER VID SÄLJBESÖKET. GODIS INSLAGET I EGEN DESIGN GER ETT GOTT INTRYCK. LOCKA IN I MONTERN, TACKA FÖR ORDERN, UPPSKATTA PERSONALEN. VI HAR MASSOR AV PRODUKTER ATT VÄLJA BLAND. Kontakta oss gärna för din speciella giveaway.

TMG Pennor

Pennor för alla behov

Pennor är avgjort den profilprodukt med största antalet valmöjligheter. För enkelhetens skull plockar vi fram ett par olika modeller att prova, som överensstämmer med dina önskemål när det gäller färg, antal, tryck och prisklass.

Alla kommer ihåg en bra profilprodukt!
Profilprodukter, främst reklampennor, används dagligen av en tredjedel av sina mottagare. Tillsammans med TV-reklam toppar de listan över hur väl vi minns ett varumärke i samband med olika reklammedier. Genom att finnas lätt till hands i vardagen håller de ditt varumärke top-of-mind på ett synnerligen enkelt sätt.

Billigare annonsering får du leta efter!
Kostnaden för profilprodukter brukar vara förhållandevis låg men varierar givetvis beroende på valet av produkt. Om vi tar reklampennan som exempel har den en livslängd på ca 8 månader, under vilken tid den byter ägare i snitt 3-4 gånger och används över 3000 gånger. Om priset på pennan är 10 kr blir din exponeringskostnad rekordlåga 0,3 öre. Mycket billigare än så kan det väl knappast bli?

Du hittar ett väldigt stort utbud av pennor på shop.tabergmediagroup.se.

TMG - Pennor
TMG Nyckelband

Nyckelband

Nyckelband eller logoband, är näst reklampennan den profilprodukt som säljs mest. De är perfekta vid mässor och event, för både besökare och personal, eller som giveaway. Dessutom används de lång tid framöver.

Profilprodukter skapar positiva känslor hos mottagarna eftersom de upplevs som en gåva. Gåvor uppskattas av alla med en reaktion av välbehag, tacksamhet och glädje. Hur ofta får du annars ett tack av någon som tar emot din reklam? Med en sådan enkel produkt som ett nyckelband kan du stärka relationer på ett effektivt sätt.

Nyckelband är både praktiska och användbara och passar alla företag, föreningar och används även privat. Nyckelbandet är en billig giveaway som tydligt exponerar ditt varumärke, logotyp och budskap för många människor till en låg kostnad. Även om namnet antyder att bandet ska fästas till din nyckelknippa, används det flitigast för att fästa exempelvis ID-brickor och besöksbrickor hos företaget eller namnbrickor vid event/mässor.

Kolla in vårt stora utbud av olika modeller på nyckelband på shop.tabergmediagroup.se.

TMG - Nyckelband
TMG USB

USB och laddningsstationer

Letar du efter USB-minnen, laddningsstationer och andra tillbehör för mobil och dator så har du hittat rätt partner. Vi har mängder av snygga och praktiska elektronikprylar.

Det finns många smarta produkter som laddar mobiltelefoner eller läsplattor. En powerbank borde alla ha som reserv när batteriet börjar tryta. Andra produkter som utgör perfekta reklamytor för ditt budskap eller varumärke är musmattor, produkter för skärm- och tangentrengöring eller varför inte ett USB-minne?

USB-minne är fortfarande en av de populäraste profilprodukterna. Antagligen för att det uppfyller alla kriterier: det är användbart, varumärkesbyggande, relationsstärkande och med lite fantasi kan det väcka uppseende och göra mottagaren nyfiken. Oavsett om du är ute efter ett enkelt USB-minne att använda internt på kontoret, eller om du vill sprida lite användbar uppmärksamhet till kunder, har vi många lösningar och förslag åt dig. 

Du hittar många fler utmärka varumärkesbärare under här.

TMG - USB och laddningsstationer
TMG Reflexer

Cykel och reflexer

Reflexer med tryck är den perfekta gåvan att dela ut till kunder och anställda. De visar att ni bryr er om mottagarens säkerhet och gör att ert varumärke förknippas med omtanke.

Reflexer används flitigt under den långa mörka årstiden och kan dessutom rädda liv. Vi har ett stort urval av reflexprodukter, allt från västar till armband (slap wrap), hårda eller mjuka reflexer, skyddande reflexöverdrag för ryggsäckar, reflexmössor, skosnören eller varför inte anamma den senaste trenden med reflexjackor.

Andra uppskattade produkter som kan bära ditt varumärke är cykelsadelskydd, cykelringklockor och cykellampor i olika utförande med blinkande led-ljus.

Praktiska produkter som dessutom ökar den personliga säkerheten är alltid uppskattade. Vi tar gärna fram några bra förslag till dig.

Taberg Media Group - Profil - Giveaways - reflexer
TMG - Profil - Godis

Mat och godis

Gör ett gott intryck och bjud på godis inslaget i egen design eller en egen dryck. Locka in i montern, tacka för ordern, uppskatta personalen…

Vi har ett stort utbud av gott reklamgodis från svenska leverantörer, som alla följer livsmedelsverkets riktlinjer. Självklart skickar vi smakprover! Vi har även många olika drycker i massor av smaker. Eller varför inte servera ett kolsyrat vatten med ditt eget varumärke på etiketten vid nästa event?

Med reklamgodis sätter ni smak på företaget och gör ni ett gott intryck hos era kunder och besökare. Godis med eget tryck är ett populärt och otroligt uppskattat sätt att profilera sig på. Det fungerar perfekt både till specifika events, på kontoret och i fikarummet. Vi har ett stort godissortiment, med allt från karameller till kolor, choklad, tuggummi och tablettaskar med tryck. Förbered dig inför kommande mässor och events med lite smaskigt godis med ert budskap på!

Till påsk och jul är det alltid uppskattat med en godiskorg. Varför skicka vanlig godis till dina kunder när de kan få godis med ditt varumärke eller budskap på? Vi har massor av kul idéer!

TMG - Mat och godis
TMG Giveaway - Reflex

Ja, tack! Jag vill veta mer om giveaways.

Vi har mycket i vårt utbud. här kan du hitta mer matnyttigt som vi kan erbjuda dig.

TMG Profilprodukter

Profilprodukter

Inredingsprylar till hemmet och kontoret

Hälsa och Covid-produkter

Hållbarhet och miljö

Display och event

Kassar och påsar

TMG Profilkläder

Profilkläder

Upptill

Nertill

Kepsar och mössor

Sport och aktiviteter

Arbetskläder

Accessoarer och annat