Unika förpackningar i små serier

31 mars, 2023

Exklusiva? Roliga? Brandade? Speciella?
Vi skapar unika förpackningar i små serier!

En förpackning är så mycket mer än bara ett skyddande omslag. Med en genomtänkt förpackning ger du ett gott första intryck, höjer värdet på innehållet och stärker ditt varumärkes identitet. Oavsett om du behöver en brandad förpackning till eventet, en kortlek till företagskickoffen eller en individanpassad förpackning till en speciell gåva kan vi hjälpa dig. Är du ute efter en prototyp eller en miljövänlig förpackning som kan vikas platt och monteras utan limning är det heller inga problem.

Vi trycker digitalt i format 50×70, vilket innebär att vi kan trycka små serier, individanpassa förpackningar med hjälp av variabeltryck och snabbt ta fram tester och prototyper i vår förpackningsverkstad.

Från idé till en färdig och fin förpackning

Har du en idé om hur den perfekta förpackningen ser ut för just din produkt? Vi hjälper dig genom hela processen, från de första skisserna till att testa olika material och säkerställa produktionen av den färdiga förpackningen, så att slutresultatet blir så nära din vision som möjligt. Vi vet vad som är möjligt, vilka krav som ställs och hur det går att hålla nere kostnaden för produktionen.

Förpackningskonstruktion

Hur ska din förpackning användas? En enkel förpackning som fyller sitt syfte på enklaste sätt eller en premiumförpackning för en produkt som förtjänar det absolut bästa? En förpackning kan konstrueras på många olika sätt och tillverkas av en rad olika material. Vi hjälper gärna till med en specialanpassad konstruktion efter dina önskemål, alternativt lotsar dig bland befintliga mallar i jakten på den perfekta förpackningen för just ditt behov.

Vilka krav ställs på konstruktionen? Ska den till exempel användas som postemballage så behöver den vara stadig samt hålla sig inom vissa mått, vi har koll på vad som gäller. Självklart tar vi fram prototyper som möjliggör för er att utvärdera förpackningen under resans gång.

Taberg Media Group – Förpackningar i liten upplaga, kampanj
Taberg Media Group – Förpackningar i liten upplaga, kampanj
Taberg Media Group – Förpackningar i liten upplaga, kampanj

Material och förädling

Vi är experter på papper och kartong och kan guida dig rätt i materialdjungeln. Det är viktigt att känna till de olika egenskaperna när du ska välja material till din förpackning. Bland våra leverantörer finns de allra bästa, allt ifrån svenskproducerad förpackningskartong och svensktillverkade, miljöcertifierade papper i en rad olika nyanser till välkända designpapper från pappersbruk ibland annat Tyskland och Italien.

Vill du att er förpackning verkligen ska sticka ut i mängden? Varför inte förädla produkten med en foliering, prägling, ett lack eller stansning. Vi visar er gärna exempel på de olika alternativen i olika utformningar.  Kontakta oss vi formuläret nedan.

Ja, tack! Jag vill veta mer om förpackningar i små upplagor.