Tryck på plywood? Spännande!

29 maj, 2023

Effektfullt med tryck på plywood

Vi skulle vilja slå ett slag för att trycka på plywood. På TMG ger vi dig stora möjligheter att skapa spännande exponeringar och unika atmosfärer av detta hållbara och klimatsmarta material. Plywood fungerar utmärkt att både figurskära och snickra ihop vilket gör att det kan användas på mängder av kreativa sätt. Vi kan ge dig exempel på många fascinerande miljöer och lockande dekorer.

Låt kreativiteten flöda

Plywood lämpar sig mycket bra för tryck av olika typer av skyltar, dekorer, konsttryck, mässmontrar, utställningsmiljöer, tredimensionella produkter och andra specialprojekt. Tryckt plywood fungerar även utomhus och kan användas som väggar, skärmar och skyltar till festivaler, marknader eller event. Varför inte skapa en tillfällig butiksmiljö att använda som pop-up-butik? Eller komplettera inredningen i din restaurang med läckert tryckta avskärmningar, bardiskdekor eller hovmästarpulpet?

Varje tryck blir unikt

Vid tryck på plywood kan du välja antingen fyra (CMYK) eller fem färger (+ vitt). När du utelämnar den vita färgen lyser träet igenom vilket ger bilden en annan känsla. Materialets naturliga ådring ger ett organiskt utseende och gör varje tryck unikt.

TMG Notis – Plywood
TMG Notis – Plywood
TMG Notis – Plywood

Snickra ihop som du vill

Plywood är formstabilt och hållfast då det tillverkas av tunna lager träfanér som limmas i kors och sedan pressas under värmebehandling. Vi erbjuder många olika varianter, allt från en böjbar skiva som endast är 2 mm tjock och uppåt. Maxformat för tryck på plywood är 300×200 cm. Till skillnad från plast och kartong går plywood utmärkt att snickra ihop efter önskemål.

Välkommen med dina tankar och idéer så ska vi hjälpa dig att förverkliga dem!

Ja, tack! Jag vill veta mer om tryck på plywood.