TMG Urval

27 augusti, 2022

TMG Urval

Genom vår webbaserade tjänst ”Urval” kan du enkelt hitta adresser till din utvalda målgrupp för postala utskick. För att nå igenom i dagens mediebrus krävs en noggrann strategi och taktik för vilka kanaler man ska använda för att på bästa sätt nå ut. Oftast är det en kombination av olika kanaler som kommer att ge det bästa utfallet försäljningsmässigt.

Med vår tjänst ”Urval” kan man på ett enkelt sätt hitta sin målgrupp utifrån mittpunktssökning, adressökning eller genom att rita in ett område på karta. Finessen är att på ett enkelt sätt få fram egenskaper kring ditt geografiska urval och förfina målgruppen med olika fakta. Och då även i kombination. Exempelvis hur man bor, livsfas och ekonomi. Du ser direkt i realtid hur många du kommer att nå baserat på dina olika kriterier.

Ladda upp ditt färdiga original, eller skapa original utifrån fördefinierade mallar. Gå vidare och sök upp din målgrupp. Med några enkla klick så beställer du både adresser och tryck och kan inkludera portokostnaden. Du når brevlådan hos din mottagare några dagar senare. Väldigt enkelt! Hör gärna av dig så kan vi ses för en demo via teams.

Mer om Urval hittar du här.

TMG Urval Skapa målgruppsurval genom att rita in område på karta

   Ett exempel på målgruppsurval via karta.