Miljövänlig kreativitet med Re-board

7 juni, 2023

Modernt, hållbart & kreativt med Re-board

Re-board liknar en hård slät kartong fylld med en räfflad kärna i olika tjocklek. Det är ett mycket stabilt och klimatsmart pappersmaterial som det går att göra mycket roligt av. Tillsammans med dina idéer och behov ser vi fram emot att skapa allt från displayprodukter, förpackningar och möbler till konstverk och andra specialdesignade konstruktioner.

Miljövänlig kreativitet

Genom att använda Re-board gör du ett miljövänligt val samtidigt som kreativiteten får en ny spelplan att jobba på. Med rätt design och layout kan tryck på Re-board skapa en effektfull exponering som skiljer sig från mängden på ett spännande sätt. Re-board med tryck är tåligt och håller sig i gott skick under en längre tid. Tillverkat av återvunnet papper kan det såklart även återvinnas igen efter användning.

Stark impact

Eftersom Re-board är ett mycket starkt material öppnar det möjligheter till olika roliga former och konstruktioner som både kan vara till nytta och väcka uppmärksamhet. Materialet går att figurskära eller stansa för att byggas ihop efter konstruktionsmall. Eftersom det väger lätt går det enkelt att transportera och hantera. Tillsammans med ett effektfullt tryck hjälper vi dig att skapa en unik, stark och hållbar touch.

TMG Kampanj – Re-board
TMG Kampanj – Re-board
TMG Kampanj – Re-board

Välkommen till vår idéverkstad

Vi längtar efter att få skapa din specifika Re-board-konstruktion med ett tryck som gör att du sticker ut. I vår förpackningsverkstad har vi hittills tillverkat storlekar som är som små hus. Utmana oss gärna med nya spännande idéer. Re-board är ett fantastiskt roligt material!

Ja, tack! Jag vill veta mer om att skapa med Re-board.