God gärning både du och barn på flykt kan få glädje av

 Självklart vill vi engagera oss i att hjälpa barn på flykt tillsammans med Musikhjälpen 2022! Vi har därför startat en auktion som du kan ha stor glädje av vid ditt nästa event. Passa på att buda på TMG:s Eventhjälpspaket för Musikhjälpen på Tradera. Då du kan ro hem vår expertis och kunskap som hjälper till att bjuda in och marknadsföra ditt event på ett spännande sätt.

Högsta budet vinner stort

Högsta budet på vårt Eventhjälpspaket på Tradera vinner en attraktiv inbjudan med ett effektfullt tryck som får mottagarna att haja till ordentligt. Dessutom skapar vi en digital banner, ett säljande SoMe-inlägg och tillhörande PPT-mallar som hjälper dig att presentera ditt företag/produkt/tjänst. Eventhjälpspaketet är värt ca 40.000 kr.

Taberg Media Group - Inbjudning, Guldbaggen
Taberg Media Group - Inbjudning, Elle Galan

Så, är du på gång att bjuda in till ett intressant möte eller event som stärker relationerna, väcker nya idéer och skapar nya samarbeten? Behöver du hjälp med att marknadsföra eventet på sociala medier och i presentationssammanhang? Vill du göra en god gärning för barn på flykt tillsammans med oss och Musikhjälpen 2022? Då ska du buda på TMG:s Eventhjälpspaket!

Hjälp att lyckas med eventet

Det är viktigt att skapa entusiasm när du anordnar event! Med vår samlade kompetens och unika trycktekniska resurser kan vi skapa en spännande och attraktiv inbjudan och hjälpa dig att marknadsföra ditt möte/event på ett professionellt och lockande sätt.

Alla bud går oavkortat till MUSIKHJÄLPEN 2022 – Hjälp till barn på flykt.

TMG:s Eventhjälpspaket innehåller

  • Design av eventinbjudan
  • Kreativt tryck av inbjudan < 200 ex
  • Digital banner och SoMe-inlägg
  • 10 mallade PPT-sidor för ert företag/produkt/tjänst

Totalt värde ca 40.000 kr