Konstnären Lena Åberg lägger sitt konsttryck i våra händer

20 juni, 2024

Vackraste tavlan med Fine Art Print

Konstnärer kräver perfektion i sina reproduktioner. Såklart. Det är därför vi har investerat i var fantastiska Fine Art Print-maskin. Fine Art Print är en högkvalitativ bläckstråleutskrift med pigmenterat bläck, i tolv olika färgnyanser, på syrafritt Fine Art-papper. Tryckmetoden ger ett mycket rikt färgomfång med en otrolig detaljskärpa.

En av konstnärerna som väljer att trycka sina konstreproduktioner hos oss är Lena Åberg. I Lenas motiv finner du färger och former som gör en resa genom naturens hemligheter och känslornas labyrint. Lena tar inspiration från världen omkring oss och transformerar den till abstrakta mästerverk som inte bara är till för ögonen utan också för själen. Högsta möjliga tryckkvalitet och färgåtergivning är avgörande för att få den rätta känslan i hennes konsttryck. Konstverket i bild har hon valt att döpa till Blue Dot.

På vår plattform Konstnärsportalen hittar du ett urval av Lenas motiv:
Konstnärsportalen – Lena Åberg

Konstnärsportalen är ett medlemsgalleri och webbshop med ett brett utbud av konstnärskollektioner. En unik mix av kreativa uttryck och en handelsplats för både posters och Fine Art Print.

 

Pst!

TMG har även hjälpt Lenas Åberg att producera hemsidan laberg.se. Där du hittar all hennes fina konst. Väl värt ett besök!

Vill du också reproducera ett konstverk eller foto med hög kvalitet?

Ja, tack! Jag vill veta mer om Fine Art Print.