Vilken kasse vill ditt varumärke vara?

27 mars, 2024

Följ med kunderna ut på stan

Missa inte chansen att låta ditt varumärke slå följe med dina kunder, på ett iögonfallande och användbart sätt. Faktum är att idag har den tryckta kassen blivit ett av de starkaste marknadsföringsmedlen ute i verkliga livet. Vilken tur då, att du har en specialist på just tryckta kassar nära till hands.

 

Vandrande reklampelare

Med en egendesignad papperskasse får du en fantastisk reklampelare som signalerar ett intresse för era produkter på ett kostnadseffektivt sätt. Den är perfekt för alla typer av butiker, mäklare, hår- och skönhetssalonger, optiker, hotell och restauranger eller på mässor/konferenser/event med flera.

Vare sig du vill ha en specialdesignad kasse eller en enklare med enbart logotypen har TMG mängder av idéer, trygg kunskap och ett stort nätverk av underleverantörer om producerar kassar av alla de slag. Förutom exklusiva och lyxiga papperskassar och presentpåsar har vi plastkassar, tygkassar, vikbara kassar, flergångskassar, e-handelspåsar, m m.

Vi ser alltid till att du får rätt kvalitet till rätt pris, önskad miljöcertifiering och en tillförlitlig leverans, oavsett om du vill ha 100 ex eller 500 0000 ex.

 

Vilken kasse vill ditt varumärke vara?

En tryckt kasse kan visa upp ditt varumärke på många olika sätt. Kanske vill du vara en avskalad miljövänlig papperskasse eller en lyxig variant med extra allt? Vi har möjligheter att ta fram alla varianter du kan tänkas önska dig, med både metallictryck, specialstansning, relief eller laminat. Tänk på att handtaget kan skapa en särskild effekt. Det finns massvis av olika, i alla färger – tvinnade, platta, sidenband, bomullsband m m. Så vare sig du säljer take away, smycken i små fina askar, kaffekokare i stora kartonger, eller vill dela ut en goodiebag på stan, kan vi skapa kassen som får folk att med stolthet vilja hålla ditt varumärke i handen. Och var lugn, om du saknar idéer för hur din kasse ska se ut, så har vi designers som hjälper er att få till just den känslan som du vill ha på din kasse.

 

Det finns en rad anledningar till varför en tryckt påse eller kasse är fördelaktig, exempelvis:

  • Organisera och samla varor – En påse tjänar det grundläggande syftet att vara en flexibel bärare för förflyttning av varor
  • Marknadsför ditt varumärke – Varje person som bär på er påse fungerar som en rörlig reklampelare för ert varumärke.
  • Reflektera er identitet – Vad representerar ert varumärke?
  • Val av material, kvalitet, hållbarhetsprofil, och dess klimatavtryck – allt detta reflekteras i er påse.
  • Bygg en relation – En funktionell och distinkt påse kan bli något som mottagaren väljer att använda gång på gång, vilket förstärker relationen med ert varumärke.
Ja, tack! Jag vill veta mer om profilerade kassar och påsar.