Vi ger alltid din årsredovisning den finaste känslan. Såväl i digitalt tryck som i offset.

Det gäller att lägga din årsredovisning i rätta händer om du vill att den ska få den finaste känslan. Du vet väl att vi har flera olika tryckmetoder? Bland annat finns här en fin indigopress som klarar att trycka digitalt med samma kvalitet som vårt offsettryck? Detta kan vara bra att veta om du funderar på att gå över till att publicera årsredovisningen digitalt och endast har behov av en mindre upplaga av den tryckta versionen.

Så oavsett hur du väljer att trycka din årsredovisning går det alltid att få den med rätta känslan. Så länge du trycker den hos oss på Taberg Media Group.

Taberg Media Group – Årsredovisningar
Taberg Media Group – Årsredovisningar
Taberg Media Group – Årsredovisningar
Taberg Media Group – Årsredovisningar
Taberg Media Group – Årsredovisningar

Funderingar kring din kommande årsredovisning?

Känner du dig osäker på om årsredovisningen ska vara limbunden eller klammerhäftad, inlaga med mycket papperskänsla eller mer magasinslik med glossiga sidor? Är du orolig för att bilderna inte håller tillräckligt hög kvalitet för att bli bra i tryck? Undrar du om det finns något snyggt sätt att separera verksamhetsberättelsen och de finansiella rapporterna?

Eller hur du kan få årsredovisningen att kännas ny varje år, men samtidigt gå hand i hand med föregående? Är det ens möjligt att trycka en mindre upplaga med samma känsla som ett offsettryck ger?

Vi har alla svaren åt dig

Självklart är frågorna många när du planerar för tryck av er årsredovisning. Vi vet, för vi har alla svaren. Involvera oss gärna därför tidigt i processen. Då kan vi komma med flera råd kring val av papper, bindning och olika efterbehandlingar som kan ge trycksaken det där lilla extra. Vid behov har vi också formgivare som kan hjälpa dig med den grafiska designen och ta hand om allt grafiskt arbete fram till färdigt tryckoriginal. De kan också hjälpa dig att publicera den digitala versionen på ett inbjudande sätt. Tips!

Ja, tack! Jag vill veta mer om årsredovisningar.