The New Era Magazine

The new era magazine är ett nytt exklusivt magasin med fokus på skandinavisk inredning, design, konst och hantverk. Chefredaktören hanna nova beatrice såg chansen att skapa något nytt. Något anpassat för sin tid och som kan visa på hur framtidens design kan se ut efter en världsomspännande kris.

PRINT  Arkoffsettryck, Wide Gamut Print

Uppdrag – Offsettryck Magasin

Mitt under pågående pandemi gick Hanna Nova Beatrice mot strömmen och lanserade ett nytt magasin. The New Era Magazine började som en idé till en bok om ett hållbart levnadssätt. Istället blev det en plattform för allt som rör interiör, starkt påverkad av händelserna i världen under 2020. Vi får bland annat besöka de nordiska kreatörerna Anton Alvarez och Andreas Martin-Löfs inspirerande hem.

Varför inte köpa hem ett exemplar och lägga på sängbordet? Magasinet finns att köpa på www.theneweramagazine.com. Där kan du även välja att signa upp dig på en prenumeration.
Följ gärna dem på deras instagram för mer inspiration www.instagram.com/theneweramagazine

Boken är producerad med Wide Gamut Print vilket är en teknik som ger ett större färgomfång och bättre kräm i bilderna. Inlagan är tryckt på Scandia 2000 White och Galerie Art Gloss. Omslaget är tryckt på Keayk Virgin Pulp.