Espresso House

Espresso House

Espresso House

Vi producerar unika tapeter till unika företag. Skräddarsydda och anpassade efter specifika önskemål. En av våra kunder är Espresso House. De började sin verksamhet 1996 med ett litet café på Kyrkogatan i Lund, inspirerade av italiensk kaffekultur och amerikansk cafétradition. Deras ambition är att erbjuda riktigt bra kaffe, bryggt av utbildade baristor, i trevliga miljöer. Espresso House är idag ledande i Norden med runt 460 caféer som totalt serverar ca 100 000 besökare dagligen.

EXPO Tapetproduktion

CREATIVE Grafisk form och produktion

Uppdrag 

Helhetsupplevelsen för den som besöker ett Espresso House café ska sticka ut och bjuda på en aha-upplevelse. En enkel och effektfull lösning för att hålla alla caféerna fräscha och ständigt uppdaterade är att byta tapeter. Vi har designat och tryckt motiven till Espresso House tapeter för samtliga caféer.

Fotograf: Jonas Kosunen

Konserthuset Stockholm

Konserthuset Stockholm

Konserthuset Stockholm

Konserthuset Stockholm uppmärksammar i år Kungliga Musikaliska Akademiens 250 år med en stor jubileumsutställning. Sedan 1771 har Kungliga Musikaliska Akademien arbetat i musikens tjänst för att främja musiklivets utveckling. I Konserthusets sommarutställning, Anda & Konst, kan besökaren ta del av glimtar från 250 fantastiska år av svensk musikhistoria och även få en titt in i framtiden. Historiska antikviteter visas upp – allt från byster och medaljer till frimärken och vinylsamlingar. Här finns porträtt av många av de hundratals svenska musikprofiler som bidragit till svensk musikhistoria, däribland Benny Andersson och Birgit Nilsson.

EXPO Skyltar och inredning

Uppdrag 

Till jubileumsutställningen har vi levererat porträtt som vi valt att trycka på Dibond 3 mm spegelmaterial och Stradur 10 mm. Även pelarna är klädda med skyltar av Stradur 10 mm. Allt material är tryckt på vår egen expoavdelning.

Utställningsdesign & Grafisk form: Joanna Ocias
Foto: Yanan Li

www.konserthuset.se

Peak Performance

Peak Performance

Peak Performance

1986 skapades klädmärket Peak Perfomance i Åre. De använder sig av sin kunskap om funktionalitet och kvalitet och kombinerade det med modern design. I slutändan handlar det om frihet. Att kunna ta tillvara på varje tillfälle och veta att man är förberedd på precis allt. Från backarna till gatorna, från cykeln till baren, från jobbet till gymmet.

EXPO  Foliering & print

Uppdrag – Utställning i butik

År 2016 gick skidåkaren Matilda Rapaport Hargin tragiskt bort. Hon var en av Sveriges bästa friåkare och en ambassadör för Peak Perfomance. För att hedra hennes minne anordnas en auktion där en one-of-a-kind balklänning auktioneras ut där pengarna går till MM Hargin Foundation. Balklänningen är skapad av William Wahlström och är inspirerad av funktionaliteten i vintersportkläder. Utställningen är skapad av Andreas Diaz-Soliz.

Till utställningen i Peak Perfomance butik har vi producerat print på forex- och plywoodskivor. De handvikta stjärnorna skapades med Multi Offset och Multiart Silk. Vi har även gjort en stor ljuslåda och folierat butikens skyltfönster.

 

Producerad i samarbete med;
Peak Perfomance – www.peakperformance.com, www.instagram.com/peakperformance
Andreas Diaz-Soliz – www.linkedin.com/in/andreas-diaz-soliz

Slow Skiing

Slow Skiing

Slow Skiing

Slow Skiing är en fantastiskt fin coffe table book som kommit ur Cissi och Mats Erwalds stora kärlek till skidåkning. Den handlar om att tänka och leva, och att åka skidor.

PRINT  Arkoffsettryck

Uppdrag – Offsettryck Magasin

”Om man tänker efter. Verkligen tänker efter. Så är det här med skidåkning ganska konstigt. Ibland är allt stillhet och harmoni. Ibland går det så fort att man verkligen känner att man lever.” – Jan Björkman, författare och redaktör.

Köp ett exemplar och dröm dig bort till pisterna runt om i världen. Boken finns att köpa på www.slowskiing.se Där kan du även få ett läsprov om du är nyfiken. Följ gärna dem på deras instagram för mer inspiration. www.instagram.com/erwaldgroupab

Inlagan är tryckt på Munken Polar Rough. Omslaget folierat på Geltex som är ett präglat överdragsmaterial som sedan monterats på kartong.

I samarbete med
Erwald Group – www.erwald.se

Grenna Hotell

Grenna Hotell

Grenna Hotell

Detta charmiga boutique-hotell ligger centralt beläget i Gränna, ganska precis mitt emellan Malmö och Stockholm och lätt att nå från både östra och västra Sverige. Här är verkligen inget rum det andra likt. Unikt inredda i smakfull stil och med tillhörande sköna lounge-områden, konferensrum och restaurang. Hit har Taberg Media Group åkt ett flertal gånger för att ha konferens eller mindre möten. Vi tas alltid väl emot av Gisela i receptionen och i köket står hennes man Martin redo att laga kulinarisk mat som är närmast att jämföra med magi. Så var han ju också med i topplistan i tävlingen årets kock 2020 och vi är säkra på att vi återser honom där även 2021. Martin visste knappt något om matlagning för 4 år sedan. Han jobbade som trummis (gör delvis fortfarande) och har ett CV där han spelat med de flesta kända artisterna som ni kan hitta på Sveriges scener. Men med ett genuint intresse och engagemang utöver det vanliga har han fört fram restaurangen till att nu vara med i White Guide. Vi kan bara applådera och beundra bedriften. Missa inte denna pärla i Gränna. Väl värt en övernattning och middag.

PRINT  Digitaltryck, konferensblock

PROFIL Pennor

CREATIVE Content med målgruppsurval och driva trafik till hotellet

Uppdrag – Webb, content och driva trafik till hotellet

Vår avdelning Creative har under några år haft nöjet att uppdatera webb, hjälpa till att ta fram attraktiva paket och sedan marknadsföra detta på sociala medier och även med postala utskick. Vi administrerar annonskontot och lägger upp trafikdrivande kampanjer på sociala medier där olika erbjudanden från hotellet är i fokus. Påskerbjudande, julbord, weekendpaket, konferenspaket etc. Alla har sin väl utvalda målgrupp på sociala medier och vi använder oss av både annonsering och retargeting. Vi säger TACK till Grenna Hotell för att vi får vara med och sprida ert fina varumärke till både företag och privata besökare i Sverige.

 

Grenna Hotell hittar ni här www.grennahotell.se och via facebook.com/grennahotell