Vi hälsar Evelina välkommen

Det är med stor glädje vi välkomnar Evelina Starck till oss i Jönköping. Här har hon nyss tillträtt som marknadschef och ska även leda det lokala Creative-teamet. Evelina är en riktigt driven och positiv tjej som senast kommer från Jönköpings välrenommerade reklambyrå NY, där hon har jobbat som projektledare de senaste tre åren. Med sig i portföljen har hon även utbildningar från Berghs School of Communication samt inom ledarskap, organisation och företagsekonomi.

I vår nya samlade organisation kommer Evelinas starka förmåga att affärsutveckla våra kunder och projektleda uppdrag inom alla TMGs tjänsteområden väl till pass. Hennes byråbakgrund öppnar dörren till ett inspirerande bollplank som kan utveckla såväl nya idéer som smarta kommunikationsvägar.

Inom Taberg Media Group har vi samlat alla resurser du kan tänkas behöva när det gäller praktisk och taktisk kommunikation. Vi har egna tryckerier, egen avdelning för profilkläder/produkter, egen reklamproduktion, egna strategiska affärsutvecklare, egen webbproduktion och egna digitala plattformar. Under ett och samma tak möts du av stor kunskap och oanade resurser som kan hjälpa dig att skapa effektiv marknadsföring som ger en betydelsefull kunddialog i flera olika kanaler.

Kontakta gärna Evelina direkt på evelina.starck@tabergmediagroup.se