Metallic Ink – något TMG är unika med på marknaden

Med tryckmetoden Metallic Ink erbjuder vi högkvalitativt tryck med metalliskt utseende. Alla fördelar med digitaltrycket så som dess flexibilitet, minskade materialkostnader och variabelt tryck finns kvar.

Vi har tagit fram ett eget bibliotek med över 200 varierande färger med metalliska effekter. Är du intresserad av att ta fram nya egna och unika färger är möjligheterna oändliga. Effekten kan appliceras på både bilder, gradienter och vektorgrafik och går att trycka på både bestruket och obestruket papper. Det går även att kombinera obegränsat antal varianter på samma tryck.

Själva tekniken finns tillgänglig i digitalpressar från HP Indigo, marknadens bästa digitalpressar. Tekniken bygger på att det först trycks ett lager silver och sedan trycks CMYK ovanpå.

Letar du efter något effektfullt och kostnadseffektivt är Metallic Ink något för dig!